30 Ocak 2013 Çarşamba

Rengarenk

Uzun zamandır üniversite arkadaşlarımla görüşemedim. Eee ne de olsa arkadaşların yeri bir başka... Terapi etkisi oluyor kız kıza muhabbet. Bizde Cadde'de buluşmaya karar verdik.. Havanın karanlık, bulutlu olduğu bugünlerde siyah aşığı olsam da inadına renkli giymeye çalışıyorum ki karamsarlığa bürünmeyeyim.. 
Ancak renkli giyerken de dikkat etmek gereken unsur göz yormamak, renkler arasında boğulmamak.. 


İşte tam da bu noktada; kocaman kalpli uçuk pembe kazağımı giydim.. İçinde renk olarak turuncu, fuşya, yeşil, mor var. Bende fuşyayı dominant yapmak istedim bunu da aynı renk çanta kullanarak gerçekleştirdim.  Son dönemde popüler olan plastik çantayı sağ olsun güzel annem hediye olarak almış. O yüzden yeri bende çok özeldir... 
Şal olarak mor kullanmamın nedeni baştan aşağı tek renk full uyumlu olmamak için. Biz örtünen kadınların en çok yanıldıkları nokta çok fazla rengi dominant hale getirip renkler arasında boğulmak ya da baştan aşağı tamamen her şeyi aynı renk yaparak full uyum sağlamak. Eğer biraz araya uyumsuz bir ton veya uyumsuz bir renk karıştırırsak işte o zaman uyumsuzluğu içindeki o ahengi yakalamış oluruz.

Böyle neşeli bir kazağı jean ile kullanmak bütünlük sağlıyor. Son olarak hazırlıklarımı yaptıktan sonra arkadaşlarımla buluştum. Bolca güldük, eğlendik günün tadını çıkardık. Benim rengarenk duruşuma bayıldılar :)


Kalpli kazak:: Drape Butik

Jean:: J Brand
Pembe jelly bag:: Furla
Mor şal:: İpekevi
Bot:: H&M





WARICOLORED
I have not met with friends from university for so long. Eee friends have a speacil place. Talking to girl friends is like a therapy. We decided to meet at Cadde.. I try to wear colorful persistently to avoid pessimism during dark and cloudy days like thats; although I love black. Harmonizing colors is important durinf waricolored. ..

I wore pink sweater with big heart..the colors are orange, green, purple and fuchsia.I wanted to dominate fuchsia by using fuchsia bag. My beautiful mother bought a popular plastic bag so it it special for me.
I wore purple shawl because I did not want to use one color from top to bottom. Women in hijab make mistake by making a lot of colors dominant at the same time or using one color from top to bottom. İf we use inhramonious shade or color, we can have the harmony in disharmony.

Unity:This funny sweater with Jean. Lastly I got ready and met with my friends. We laughed, had fun and enjoyed the day. They liked my waricolored clothes :)

Böyle neşeli bir kazağı jean ile kullanmak bütünlük sağlıyor. Son olarak hazırlıklarımı yaptıktan sonra arkadaşlarımla buluştum. Bolca güldük, eğlendik günün tadını çıkardık. Benim rengarenk duruşuma bayıldılar :)

Sweater:: Drape Boutique
Jean:: J Brand
Pink jelly bag:: Furla
Purple Shawl:: İpekevi

Bootie:: H&M





1 yorum: