13 Ocak 2013 Pazar

Yelekler Çıksın Dolaptan...

Yelek giymeyi, hem dış mekanda hem de iç mekanda kullanılabilmesinden dolayı çok seviyorum.


Kullanımı çok rahat, kaşe olmasından dolayıda sıcacık tutuyor. Bu havalarda benim gibi üst üste giyinmekten sıkılanlar için ideal.


Bu yeleği 3 sezon önce Network'ten aldım. Düz, sade haliyle bankada çalışırken kullandım. Kalıbını çok sevdiğim için gözden çıkarmaktansa ceplerini düğmelerle neşelendirdim ve bu şekilde daha günlük olarak kullanmaya başladım. Hem farklı oldu hemde neşeli bir yelek oldu..


Eşarbımın yamuk olmasına gelince; ben ilk kapandığımdan bugüne kadar maalesef eşarbı da şalı da düzgün bağlayamıyorum ve bağlamak da istemiyorum. Çünkü eşarp şapka gibi, saç gibi bir şey değil. Her şeyden önemlisi bir aksesuar değil o yüzden kalıp gibi durmamalı...



Kaşe vatkalı yelek:: Network
Siyah balıkçı bluz:: Adil Işık
Kalem pantolon:: İpekyol
Eşarp:: Gucci
Çanta:: Miu Miu
Fotoğraf:: Buse Sucu




VESTS ARE OUT OF THE WARDROBE
I like vests because it can be used outdoor as well as indoor.
It is comfortable and keeps warm. It is ideal for those who are tired of dress on top
I bought this vest from Network before 3 session. It is basic so I was wearing it when I was working at the bank...
I like its model so I still have it and embriodered buttons on pockets. I use it during daily life like that. Now it is different and funny...

The skew of my headscarf: unfortunately I can not wear headscarfs and shawls correctly from the beginning and I do not wnat to do it in right way. Because, the headscarf is not like a hat or hair. The most important of all, it is not an accessories so it should not look like a mold.


Stamp padded vest:: Network

Black blouse:: Adil Işık
Pants:: İpekyol
Headscarf:: Gucci

Bag:: Miu Miu
Photography:: Buse Sucu