1 Ocak 2013 Salı

Yeni Yıl


Dolu dolu bir yılı geride bıraktık..
Başarılarımız, başarısızlıklarımız, hayallerimiz, isteklerimiz, beklentilerimiz, mutluluklarımız, üzüntülerimiz..
Her şeyiyle muhteşem bir yıldı 2012...

































2013' te daha az hayal kırıklığı, daha çok umut olsun.. Daha çok ışık daha az karanlık olsun.. Daha renkli daha neşeli ve daha sağlıklı geçsin.. Stres hepimizden uzak dursun.. Mutluluk kalbimizde olsun..




Son olarak arkadaşım Dolly' den gelen yılbaşı mesajını sizinle paylaşıyorum ben bu mesaja bayıldımm..

Yeni yılın baldan tatlı, kelebek gibi kanatlı, katlı, yatlı, facebook, instagram “like”lı, haftada üç gün ızgara kabaklı, ama birkaç gün de türk kahveli, geçen yıldan havalı, kışın kayakta yazın plajda, seyahati bol, geri dönmesi zor, geliri giderinden fazla, dolu dolu sazla cazla, streslere kapalı, pamuklara sarılı, uçuşları milli, etekleri zilli, acısı sadece yediğin biberde, tatlısı sağlıkla uyandığın her günde, kilon kararında, ruh sağlığın ayarında, tabiatın kucağında, trafiğin uzağında, sevdiklerinle birlikte, kem gözlerden uzak olsun... Tek derdin çok gülmekten bayılmak, para saymaktan yorulmak olsun! Mutlu Yıllar... :))
Sevgiler :)





CHRISTMAS
We have left a full year behind..
Our success, failures, dreams,  desires,  expectations, happiness and sadness ..
2012 was wonderful with all…
I wish less frustration and more hope for 2013…more light and less darkness..more colorful, cheerful and healthy.. The stress is away from us..hapiness in our hearts…

Finally, I am sharing the new year message that sent by my friend Dolly, I liked it too much:

I wish you a new year sweeter than honey, like a butterfly wing, with yacht and house, “likes” from facebook and instagram, grilled fish 3 times a week but Turkish coffee somedays, cooler than last year, skiing in winter, at beach in summer, lots of travels with miles, more income than cost, far from stress with jazz, wounded by cotton, skirts with bell,suffering only from pepper, healthy days when you wake up every morning, normal weight and mental health, in the arms of nature, far from traffic with your beloved ones and far from evil eyes…I wish you only trouble is blacking out from laughing and  getting tired of counting Money! Happy new year… :)
Love :)