7 Ocak 2013 Pazartesi

Kar Keyfi

Herkese Merhaba

Bu sabah hepimiz bembeyaz karlarla gözümüzü açtık... Bu hafta yapılması muhtemel bir çok planı iptal eden tahmin ediyorum sadece ben değilimdir... İstanbul' da kar ile birlikte ulaşım felç oluyor.. dolayısıyla planlar altüst oluyor..





Karın olumsuzlukları olduğu gibi güzellikleri de var.. Lapa lapa yağan karı izlemek çok keyifli.. tabii dışarda olanlar için aynı şey söz konusu mu onu bilemem :)
Ben bugün evde zorunlu olarak kaldığım için çoktandır biriken işlerimi yaptım.. Çarşamba günü benim için önemli bir gün.. Jüri karşısında projemi anlatacağım bu yüzden ona da hazırlık yaptım.. Şimdi ise keyif zamanı..
Kış başında dedem ıhlamur vermişti.. Yüzde yüz doğal ıhlamuru içmenin hazzı bir başka.. Bende ayvalı, tarçınlı ıhlamur demledim. Yanında da en sevdiğim makaronlardan tırtıkladım ve günlerdir okumaya fırsat bulamadığım kitabıma başladım... Bir yandan karın yağışını izliyorum, mumun mistik kokusu beni rahatlatıyor ve en güzelide tatil yapıyorum :)




ENJOY THE SNOW

Hello everyone!

We woke up a snowy day… I guess,I am not the only one who cancelled weekly agenda…transportation is disaster during snowy days…so plans change…


There are advantages as well as disadvantages…it is joyful to watch the snow fall…but I am not sure for those who  are outside :)


I have to stay at home today so I did my works that I have not done…Wednesday is important for me ..I will present my Project in front of the jury so I did my homework…now it is time to enjoy…


My grandfather gave linden at the beginning of winter...it is pleasure to drink %100 natural linden. I made a linden tea with quince and cinnamon and ate my favorite macaroon. I started to read a book that I have not gotten a chace to read…I was watching the snow fall, the mystical candle relaxed me and the most beautiful of all I am on holiday :)