21 Ocak 2013 Pazartesi

Altın- Siyah Kombin

Altın kıyafetler, aksesuarlar bu sezon bizlere adeta altın çağını yaşattı.
Gittiğim her mağazada altın kıyafetler, akesuarlar, barok esintisiyle birlikte adeta coşmuş... Çok güzel, gösterişli parçalar olmasına rağmen altını tek olarak kullanamıyorum. Altının ihtişamı bana fazla geliyor... Bu yüzden altının ışıltısını dengeleyecek renklerle kombinliyorum..



Altın; cildimi çok donuk gösterdiği için ve gereğinden fazla ön planda olduğu için giyimimde çok nadir kullanıyorum. Tabiri caizse altın beni boğuyor, gözümü yoruyor.. 


Bu güzel rengi olduğu gibi kullanamamakla birlikte ufak tefek detaylarda, aksesuarlarda sıkça kullanıyorum ve bu şekilde stilimle uyumlu hale getiriyorum. Çok sevdiğiniz bir rengi mutlaka kullanmak isterseniz siz de benim gibi aksesuarlarla bunu yapabilirsiniz. Böylece sezon trendlerini kendi stilinizle birleştirebilirsiniz.





















Asimetrik triko kazak:: Zara
Kuru kafa baskılı tütü etek:: İsla Perfeccionar
Siyah şal:: Valentino
Altın payetli babet:: Miu Miu
Yuvarlak çanta:: Kübra Tekin
Fotoğraf:: Buse Sucu





GOLD AND BLACK

Gold color clothes and accessories brought the golden age this season.


All shops I visited have gold clothes and accessories wih baroque style…gold color is very attractive and good but I can not use it alone. Because it is too much alone.  So I use it with stabilizing colors.
I rarely use gold color because it makes my skin peaky and it is attractive…it makes  my eyes get tired.. I do not use it alone but I often use it with details so it becomes harmonious. İf you want to use your favorite color, you can use it with accessories like I do. So you combine the trends with your style.

Asymmetrical sweaters:: Zara
Skirt with skull:: İsla Perfeccionar
Black shawl:: Valentino
Gold sequined shoes:: Miu Miu
Round bag:: Kübra Tekin

Photography:: Buse Sucu