2 Ocak 2013 Çarşamba

Miu Miu' da İndirim Başladı




Herkesin sadakatle bağlı olduğu, vazgeçemediği markalar vardır. Her sezon mutlaka ilk oraya bakar ve bir kaç parça almadan yapamaz... Miu Miu da benim için öyle bir marka..
















Beklenen Miu Miu indirimi bugün başladı. Aslında 3 gün öncesinden haber verdiler gidip ürün seçmemiz için ama ben rahat davrandığım için yine son güne kaldım.












Miu Miu indirimi diğer markalar gibi %20- %30 olmuyor gerçekten indirim yapıyorlar. Kıyafetlerde % 50 çantalarda ise % 40 indirim oluyor ve bu indirim 20 Ocağa kadar devam ediyor. Değerlendirin derim.













MIU MIU DISCOUNT TIME
Everyone shows loyalty on some brands that are indispensable. Surely,  you go first there and buy a few pieces every season…Miu Miu is like that for me…

Eagerly-anticipated discount of Miu Miu started today. Actually they informed us 3 days ago to buy products but I was easygoing and  went last day

The discount of Miu Miu is not like %20- %30 of other brands; they really make a disount. %50 discount for clothes and %40 for bags that will continue until January 20th. I suggest you to consider and go.