14 Ocak 2013 Pazartesi

Kendin Tasarla Kendin Giy: Threadless


Her hafta kendini müşterileri istekleri doğrultusunda yenileyen ilginç bir marka Threadless...


Pazarlamada, müşterilerle iletişim kurabilmek çok önemlidir. Threadless bunu iyi başaran bir iletişim sistemi kurmuş.

Müşteriler tarafından tasarımı yapılan ve yine müşteriler tarafından çeşitli tasarımlar oylama yapılarak üretilen ve satışa sunulan, her hafta değişik tasarımlarla karşımıza çıkan bir marka.. 













Oylamada seçilen tasarımlar, tişort, battaniye, çanta, telefon kılıfı, ipad kılıfı, bardak gibi bi çok şeyde kullanılıyor.. Tasarımlarını çok uygun fiyatlara satması da tercih edilmesindeki önemli etkenlerden biri.. 














Geçtiğimiz yıl Threadless; farklı ülkelerde yaşayan tasarımcılara bir milyon doların üzerinde para ödülü verdi.. Eğer sizinde tasarımınız varsa gönderebilirsiniz.. Oylama sonucunda listeye girerseniz sizde para ödülü ya da başka ödüllerden kazanan tasarımcılardan olabilirsiniz..Ne dersiniz bence denemeye değer..






Threadless orjinal sitesi için tık tık

Threadless Türkiye sayfası için tık tık





DESIGN YOURSELF AND WEAR: THREADLESS

Threadless is an interesting brand that renews  itself  referance to the demand of customers…

Communication with customers is very important for marketing. Threadless has built a communication system which manages it.
Customers design and vote what will be produced and sold every week…

Voted designs are used on tshirts, blankets, bags, mobile phone cover, ipad bag or cup…the economic price is one of the reason that customers prefer it…

Last year, Threadless awarded more than 1 million Dollar to designers from different countries…If you have a design you can send it. .no matter if you do not win/are the last one; you can get a little Money or other prizes… It is worth to try…

Threadless original website tık tık


Threadless Turkey website  tık tık