19 Ocak 2013 Cumartesi

Uzamayan Kirpikler...

Türkan Şoray'ınkiler gibi kirpikler seviyorum ama kendimi bildim bileli kısacık ve dümdüz kirpiklerim var. Kirpiklerimi doğal olmayan yöntemlerle uzatmaya çalıştım (ipek kirpik, takma kirpik gibi) tamamen döküldüler... Eczanede önerdikleri Mavala'nın kirpik uzatıcı serumunu kullanmaya başladım.
(Bu serumu eczanelerde ve çeşitli güzellik merkezlerinde bulabilirsiniz. )
Çok düzenli kullanmama rağmen neredeyse tamamı dökülmüş kirpiklerimi hiç olmadığı kadar uzattı. Bu arada daha faydalı olması için serumun içine badem yağı ekledim... Şimdi Türkan Şoray'ın kirpikleri kadar olmasa da eskisine oranla daha uzun kirpiklerim var. Bazı kişiler kirpikleri uzasın diye kesiyormuş daha uzun çıkıyormuş ama bazılarında da hiç çıkmıyormuş. Sizin önereceğiniz alternatif bir yöntem var mı? Görüşlerinizi bekliyorum..






ELONGATION OF THE EYELASHES


I like the eyelashes of Türkan Şoray but I have a short ones. I have tried to elongate my eyelashes in unnatural ways (fake or silk eyelashes) that dwindled completeley. I have started to use Mavala’s serum that is recommended by chemist. (ypu can find it at pharmacy or beauty centers)..


Altough I did not use it regularly, it elongated than ever. I added the oil of almond to make it more useful. ..  now I have longer eyelashes, not like Türkan Şoray’s but better than before. Someone cuts eyelashes to make them longer but sometimes it does not work. Do you have any suggestion? I am waiting for your ideas…