9 Ocak 2013 Çarşamba

Kapak Çekimi ve Hikayesi

Huzur Sokağı dizisindeki Şükran karakterini oynayan Sinem Öztürk ilk sayıda kapak çekiminde bizimle birlikte oldu, Atıl Kutoğlu'nun kıyafetleri ile objektiflere poz verdi. Bakalım çekimde neler yapmışız...



Bazen alakasız detayların stili ne kadar değiştirdiğinin bir örneği, Sinem'in kapaktaki baş bağlama stili: Başındaki taşlı detay aslında baş aksesuarı değil! Ara ara farklı stillerde kullandığım çekimden öncede acaba kullanır mıyız diye yanımda getirdiğim kemerim :) İlk olarak bu kemeri denedik ve istediğimiz sonucu görünce çekimlere başladık..



Sinem'in başörtüsünü yapan kişi saç ve başörtü konusunda çok başarılı aynı zamanda benim uzun zamandır gittiğim kuaförüm Ayşe Ataş. İletişim için buraya tıklayabilirsiniz..













Sinem'in aksesuarları Molu' dan geldi. Pırlantalar ne kadar el ile temas ederse o kadar parlaklığı gidermiş.. O yüzden asla ellememek gerekiyormuş. Bunu yapmanın bir yöntemi varsa biri bana lütfen anlatsın...






Çekimlerde Sinem'in enerjisine hayran kaldım. Bir çok kişiyle çalıştım ama onun kadar kaprissiz ve enerjisi yüksek biriyle çalışmadım.



İşte böyle bir kapak hikayesi de biter...




SHOOT AND ITS STORY

Sinem Öztürk from soap opera called “Huzur Sokağı/The Peace Street” was with us with Atıl Kutoğlu’s designs during first version of the magazine. Let’s have a look what we did…
The head style of Sinem on the first cover shows irrelevant details change the style: the detail on her head is my belt that I brought with me and have used in different styles. Firstly we tried this belt, it suited well and we started.

Sinem’s hair was made by Ayşe Ataş who is headscarf and hair Professional as well as my coiffeur. For contact click here..

Sinem’s accesories came from Molu. how much the diamonds are touched,  the less they shine…so we should not touch them. İf you have any method,  please tell me…

I admired the energy of Sinem during shoot. I have worked with a lot people but I have not seen anyone like her. She is not a prima donna and has high energy.


So a front cover story has ended….