18 Ocak 2013 Cuma

Kış Kıyafet ve Aksesuarları


Yağmurlu, çamurlu bir günde yolum Nişantaşı'na düştü... Havada her ne kadar hafiften gün ışığı olsada buzzz gibi soğuk.. Böyle havalarda giyilecek en rahat şeyler; tabanı lastik çizme, sıcak tutan bir kaban ve soğukta çatlayan ellerimiz için eldiven. 


Karlı, yağmurlu havalarda skinny jean ya da kalem pantolonla lastik tabanlı rahat bir çizme kullanmak inanılmaz rahat oluyor. Ayağınıza uygun rahat bir çizme bulursanız yıllarca kullanabilirsiniz.. Özellikle şu anda her yerde %50 indirim varken değerlendirmenizi öneririm.. Çünkü ben öyle yaptım :)




Kaban konusunda vazgeçemediğim her sezon olmazsa olmazım Desigual var.. Barcelona merkezli , tamamen neşeli tasarımları ön planda olan özgür bir marka... Desigual'in ilginçliği tasarımların her yaş grubuna hitap edebiliyor olması. Üzerimdeki kabandaki iç içe yuvarlaklar ying yang döngüsü, iyi ve kötünün birlikte olduğunu çeşitli renklerle ifade ediyor. 

Ufak tefek dokunuşlarla görünüşümü renklendirmeyi seviyorum. En basiti düz eldiveni bi kaç boncuk işleyip özel tasarım haline getirmek keyifli oluyor.. Hem çok basit hem de farklı... 

                                          Kaban:: Desigual ( buradan ulaşabilirsiniz)
Şal:: Kayra
            Skinny Jean:: H&M
                  Çizme:: Tommy Hilfiger 
      Çanta:: Miu Miu
                                             Fotoğraf:: Nur Sultan (buradan ulaşabilirsiniz)




WINTER CLOTHES AND ACCESSORIES


I went to Nişantaşı on a rainy and muddy day. Altough there was a little bit sunshine, it was very cold. The most comfortable clothes to wear in such weather; rubber boots, a warm coat and gloves for cold  cracked hands.

İt is incredibly comfortable to use rubber boots with skinny Jean or tight pants during rainy and muddy days. if you find a comfortable boots, you will use it for years. I advice you to buy these days specially all stores have %50 discount. . I did :)

During all seasons my favorite coat is Desigual which is based in Barcelona/Spain and has funny designs. Desigual targets all age groups. My coat has ying yang rounds that express good and bad exist together.
I like coloring my appereance with details. Embriodering a normal gloves makes it design and funny. Either easy or different…

            Coat:: Desigual (its link)
Shawl:: Kayra
        Skinny Jean:: H&M
               Boots:: Tommy Hilfiger 
 Bag:: Miu Miu

                                   Photography:: Nur Sultan (you can reach)