27 Aralık 2012 Perşembe

MAC ile Makyaj Workshop' u

Makyaj yapmayı bir türlü beceremeyenler, ya da yüz tipine uygun doğru makyaj yapmayı öğrenmek isteyenler; ürünlerini almaya doyamadığımız MAC’in makyaj eğitimi olduğundan haberiniz var mı? 



MAC’in makyaj sanatçıları makyaja dair ne öğrenmek istiyorsanız, önemli ipuçları, makyaj teknikleri gibi konuları size 1.5 saat boyunca uygulamalı olarak anlatıyor. Giderken randevu almak gerekiyor.


Bu eğitim için 240 TL verdim ve makyaj eğitimi sonunda, eğitimin ücreti kadarda MAC’ten ürün aldım yani eğitim bedavaya gelmiş oldu. Palladium MAC’te Sevgili Zeliha ile  bu eğitime katıldım. Hem öğrendim hemde çok keyif aldım.



Benim yüzüm makyajı kaldıran bir yüz değil az ve öz olması gerekiyor.. Yüzümün bir tarafına ben makyaj yaptım diğer tarafına Zeliha makyaj yaptı. Öğrenmek istediğim ne varsa sordum Zeliha da sabırlı bir şekilde detaylıca anlattı. Makyaj yaparken yaptığım yanlışları görmek açısından bu eğitim çok iyi oldu hemde çok eğlendim. Tavsiye edilir..

Elbise 2wins
Şal İpekevi





MAKE UP WORKSHOP WITH MAC

For those who can not do make up or wants to do the right for her skin; are you aware that MAC which we buy cosmetics has a make up workshop?

MAC’s make up artists teach you what you want to learn and important make up technics or tips in 1,5 hours. At first, you need to have an appointment.

I paid 240 TL and at the end of workshop I bought MAC cosmetics for the same amount. So the work shop was for free. I attended at Palladium MAC with dear Zeliha. Either I learned or enjoyed.


My face is not suitable for makeup so it should be light but succint… I made make up on the half of my face and Zeliha made on the other side. I asked whatever I wanted to learn to Zeliha who was patient and responded in detail. İt was good to see my make up mistakes, also I enjoyed too much. It is  recommended…



Dress: 2wins

Shawl: İpekevi