22 Aralık 2012 Cumartesi

Düğünüm


Hayat bir kompozisyon olsaydı giriş kısmı bitmiş, evlilikle birlikte gelişme bölümüne geçiş yapmıştım...
Sevdiğime söylediğim evet ile hayatımda yepyeni bir bölüm açılmış oldu..

Tam da bu noktada Kübra Tekin’ in keyifli hikayesi başlıyor...


Gelin dediğin sade olmalıydı.. Ne de olsa masumiyetin simgesidir gelin..
Fransız dantelli upuzuuun duvağı olan bir gelinlik vardı hayalimde..
Bu yüzden gelinlik seçimi benim için zor olmadı..
İstediğim sade ve zarif olmaktı..
Gelinliğimde Fransız Dantelinin asaletini kaybetmemek için hiç taş kullanmadık.. Sadece beyaz kristallerle ışıldayan işlemeler yaptırdım... Kristalin çok farklı bir yansıması var.. İddialı iddiasızlardan.. Gösterişli sadelerden..

Gelinliğimi Bala Sarı dikti. Bala Hanımı tercih etmemdeki en önemli neden; tesettürlü gelinlik konusundaki başarısıydı.. ve tesettürlü gelinlik dikmek herkezin harcı değil.. Onu gerçekten anlamak, bilmek hatta yaşamak gerekiyor.. Bala Hanım, gelinliği tasarlayıp dikmekle kalmıyor; gelinliğe uygun baş örtü ve duvağı gelinin istekleri ve gelinliğin modeli doğrultusunda tasarlıyor. Ayrıca, düğün günü sabah doğrudan Bala Hanımın yanına gidiyorsunuz; kuaför yerine kendisi gelin başını yapıyor, gelinliği giydiriyor, tüm düzeltmeleri yapıyor kısacası bir bütün halde hazır olarak çıkıyorsunuz.. Bala Hanımın kişisel web sitesine ulaşmakiçin lütfen buraya tıklayın. 
Gelinliğime uygun olarak gelin çiçeğimi Sevgili Aslı Togay’ a yaptırdım.. İstediğim gelin çiçeğini tarif ettim ve daha güzelini yaptı.. Üstelik eşim içinde benim gelin çiçeğimle uygun yaka çiçeği tasarladı.. Aslı Hanım'a ulaşmak için kişisel web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gelin ayakkabısı denildiğinde ilk akla gelen isim olmayı başaran Sanemiko markasıyla sevgili Sanem Sevgen yaptı..  Sanem Hanımın web sitesi için http://sanemiko.blogspot.com

Gelinlik, aksesuarlar, ayakkabı, çiçek hepsi önemli detaylar ne de olsa hayatınızın en önemli en özel günlerinden biri.. Herşey dört dörtlük olsa bile yüzünüz gülmüyorsa, mutlu değilseniz inanın hiç birinin önemi olmaz.. Düğünde önemli olan mutlu olmanız, etrafa gülücükler saçmanız ve davetlilerin sizin için geldiğini unutmamanız.. O gün hayatınızın en özel günü.. Somurtmayın asla.. Kocaman gülümseyin ve o günün tadını çıkarın.. Benden söylemesi..

 (Tüm resimlerim için Pinterest'e beklerim.)

















MY WEDDING

If life was a composition; I would finish the starting part (introduction) and begin development part with marriage…
After I said “yes” to my darling; a new chapter have begun in my life..
Precisely at this point, a joyful story of Kübra Tekin has started…

A bride should have been simple.. After all, bride is the symbol of innocence..
My imagination was a wedding dress with French lace and long  bridal veil.
So it was not hard for me to choose a wedding dress..
I wanted it to be elegant and simple…
We did not use any stone on the wedding dress not to loose the nobility of French lace…
Only white sparkling crystals…the crystal has a unique glitter…assertive but modest… luxurious but simple…

My wedding dress was tailored by BalaSarı. The most important reason to choose Ms. Bala is her success in hijab wedding dress... and everyone can not tailor a hijab wedding dress…she should really understand, know and live it.. Not only she designs just a wedding dress but also designs suitable and demanded bridal veil in accordance with the model.  Moreover, in the morning of the wedding day you go to Ms. Bala, she makes your hair instead of hair saloon, dresses your wedding dress and does all arrangements. In short you leave there, when you are completely ready for the ceremony.  to visit her web page 

Dear Aslı Togay made my bridal flowers..I described what I wanted and she did better than my imagination… Moreover, she designed a mini pocket flower for my husband in accordance with my bridal flower… you can visit her personal web page to reach her.

First remembered name about bridal shoes is Sanem Sevgen with brand named Sanemiko.. her web page http://sanemiko.blogspot.com

Wedding dress, accessories, shoes and flower are all important details; after all, it is  one of the most important and special day of your life…If you are not happy and can not laugh; the rest is meaningless. no matter everything is hunky dory..

İt is important you to be happy, smile and not to forget that guests came there for you during ceremony…it is the most special day in your life…never sulk…smile and enjoy the day.. I suggest…