28 Haziran 2015 Pazar

TREND:: Alışveriş Festivali

Geçtiğimiz haftalarda Kuyumcu Kentte 4 gün boyunca devam eden bir festivale katıldık. Bildiğiniz gibi bu yılın trendi Zeruj ile başlayan alışveriş festivalleri oldu. Neredeyse her hafta yeni bir festival davetiyesi alıyoruz. 




Özellikle festivaller muhafazakar olan ve olmayan diye ayrılıyor. Bu benim şahsi görüşüm. Hiç bir yerde muhafazakar festival ya da muhafazakar olmayan festival adı geçmiyor ama katılan markalar ve hedef kitleden bu çok bariz anlaşılıyor. Muhafazakar camiada bu tarz etkinliklerin başlamasına çok mutlu oluyorum ve elimden geldiği kadar desteklemeye çalışıyorum. 
Bizde Kübra Tekin ailesi olarak Kuyumcu Kentte yapılan bir organizasyonda yer aldık. Birçok ünlü
isim ağırlandı bu festival kapsamında. Şehir dışına çıkmam gerektiği için Festivale sadece ilk gün katılabildim. Festivalde bizi yalnız bırakmayan müşterilerimize ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. Festivalde standımızı gözüm kapalı emanet edebildiğim sağ kollarım Merve, Özge ve Abdullaha ayrıca teşekkür ediyorum.

Son teşekkürüm taşınma kurulum organizasyon ve daha birçok konuda benden yükü alan stresimi azaltan hep destek tam destek olan sevdiğime ve festivalde beni yalnız bırakmayan pıtırcığım İpeğime minnettarım. 




Beyaz Kanevçeli Elbise:: Kübra Tekin
Fuşya Şal:: Gucci
Yeşil Çanta:: Miu Miu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder