16 Kasım 2013 Cumartesi

"Be Pretty Boutique"

 Be Pretty Boutiqe 7 ay önce Hollanda Rotterdam da açıldı.. Rotterdam' da bir ilki gerçekleştirdi Be Pretty Boutique..

















Bu butiğin özelliği; mekan tasarımından seçilen ürünlere kadar hepsinin tasarım olması, gelen müşterinin kendini özel ve ayrıcalıklı hissetmesi..













Butiğin 3 ortağı var ve her biri ayakları yere sağlam basan, eğitimli, kültürlü.. Esma Gümüş, Şulenur Gümüş ve Tuba Aktaş butik sahiplerinin her birinin ayrı stili var ve butiklerine ürün seçerken ortak karar vererek ürün alımı gerçekleştiriyorlar.










Geçtiğimiz günlerde Rotterdamda en güzel dizayna sahip butik seçilen Be Pretty Butik önümüzdeki yıllarda Avrupa genelinde birçok ülkede bayiliği olan ve online satışla Avrupa geneline hizmet veren bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.


Kübra Tekin markasını kurduğumuz ilk günden bu yana Be Pretty Butik bizi maddi ve manevi destekledi.. Her aşamamızda yanımızda oldu, aynı şekilde bizde Kübra Tekin ekibi olarak Be Pretty Butiğin başarılarını gördükçe gurur duyuyoruz.


Esma Hanım ve Şule Hanım ofisimize geldiklerinde bize lezzetli çikolatalar ve harika bir orkide hediye ederek nezaketlerini gösterdiler ve benim için yazdıkları not ise beni son derece duygulandırdı..
Avrupa da yaşayan Değerli Üyelerimiz, bu güzel butikte sadece Kübra Tekin ürünleri değil, birçok seçkin tasarımcının ürünleriniz bulabilirsiniz… Gerçekten görülmeye değer bir butik ve keyifle alışveriş yapılabilecek kaliteli bir butik. Benden söylemesi!

Butiğin iletişim adresi; Beijerlandselaan 39 C, 3074EB, Rotterdam
Telefon Numarası; +31 6 54686485Mail Adresi; beprettyboutique@gmail.com

"BE PRETTY BOUTIQUE"

Be Pretty Boutiqe was opened in Rotterdam/Netherland 7 months ago.  İt was the first one in Rotterdam.

The feature of this boutique is that interior and all products are design based, customers feel speacial and privileged.

Boutique has 3 educated, sophisticated and tough partners. Owners Esma Gümüş, Şulenur Gümüş and Tuba Aktaş, each of them have different style and they select products with co-decision.

Be Pretty Boutiqe had the best design award in Rotterdam; it will have a lot of stores
and become rapidly a brand which sells online across Europe.

From the first moment of Kübra Tekin brand Be Pretty Boutiqe has supported us on all hands. They was with us during all stages, we are proud to see the success of Be Pretty Boutiqe.

When Ms. Esra and Şule visited our office with a delicious chocolate and a wonderful orchid, they show their politeness. Thier note was also sensitive.

Our precious members in Europe can find not just Kübra Tekin products but also  exclusive designer’s..It is really worth to see and you can do shopping cheerfully. I'm telling you!

Be Pretty Boutiqe Adress: Beijerlandselaan 39 C, 3074EB, Rotterdam
Phone: +31 6 54686485
E-mail: beprettyboutique@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder