25 Kasım 2013 Pazartesi

2014 Fall Backstage



Bildiğiniz gibi sonbahar kış sezonu ilk koleksiyonumuzu Eylül ayında satışa sunduk.. Havaların soğuması ile birlikte sezonun ikinci koleksiyonunun çekimleri pazar günü gerçekleşti. Çekimler Nişantaşında Stüdyo Moon' da yapıldı..


Bu koleksiyonu önceki koleksiyonlara göre biraz daha farklı hazırladık. Müşterilerimizin bizden özellikle istediği özellikte kumaş  ve modelleri kendi stilimizle harmanladık.





















Minimal tasarımlar ağırlakta olan koleksiyonda; sizlerden gelen özel istek üzerine tunik boylarını, ceket boylarını uzattık. Kış koleksiyonunu yakışan romantik parçalar eklemeyi de unutmadık :)




















Satın alırken kombin yapmakta zorlanan müşterilerimiz için de koleksiyonda yer alan tüm parçaları bütün olarak kombinledik. Kıyafetlere uygun başörütüsü ile kombini tamamladık.


















Esasında şimdiye kadar çekimlerde başörtüsü kullanmadık ve kullanmayı da kesinlikle düşünmedik  fakat müşterilerimizin bizi takip eden sizlerin geri bildirimleriyle bu koleksiyon çekiminin tamamında mankenlerin başını kapattık.
















Tesettür ile bizim yaptığımız kombinlerin, stillerin karıştırılmamasını önemle rica ediyorum. Biz satışını yaptığımız kıyafet için kombin önerisinde bulunuyoruz, müşterilerimiz için farklı stiller öneriyoruz.

















Çekimlerde styling Sevda Betül Tekin ve Elif Tekin ' e ait, kendileri styling konusunda gerçekten çok başarılılar. Sevda ve Elif farklı ülkelerde yer alan başörtü modellerini günlük hayatta kullanıyorlar. Ayrıca stil sahibi duruşlarıyla birçok kişi tarafından  adım adım takip ediliyor. Kombinleri başörtülü hazırlayacaksak farklı bir stilde yapmalıyız dedik ve bu konuda Sevda Betül Tekin ve Elif Tekin' den destek aldık. Esasında mimar olan ve kendilerine ait bir mimarlık ofisi bulunan Sevda Betül  ve Elif bu işi hobi olarak yapıyor bize de gönüllü olarak yardım ettiler. Kendilerine  çok teşekkür ediyorum.






















Ürünlerimiz önümüzdeki hafta satışta olacaktır, amatör olarak çektiğimiz backstage görüntüleri sizinle paylaşıyorum.
Sevgiler
Kübra



























2014 FALL BACKSTAGE

As known, we launched our first fall winter collection on september. With cold weather, photography of second collection was held on sunday at Nişantaşı Studio Moon. This collection is different from the others. We blended the fabric and pattern demand of our customers with our style.

Mostly minimal design collection contains longer tunics and jackets upon your special requests. We did not forget to add romantic parts which went well with winter collection J

We combined clothes with headscarf for our customers who have difficulty in combination/ styling.

Until now we have not used headscarf during photo shoots and did not think that, but upon feedbacks from you/our customers we used scarfs on all models.

I would kindly request that hijab and our mixing of styles should be kept seperately. We recommend combinations and different styles of what we sell.

Sevda Betül Tekin and Elif Tekin did styling during photo shoots, they are really successful on styling. Sevda and Elif use the headscarf models of different countries in daily life. Also they are followed by many people because of their style.

İf we prepare collection with headscarf, we must do different style and get support from Sevda Betül Tekin and Elif Tekin. In fact, they are architect and have own architectural office; they do styling as a hobby and helped us as a volunteer. I want to thank them.

Our products will be on sale next week, I am sharing our amateur backstage pictures.

Best regards
Kübra


1 yorum:

  1. çok güzel modeller bayıldım.ayrıca eşarp ve şallarda harika diyebilirim almak istesek nerden bulabiliriz.

    YanıtlaSil