13 Kasım 2013 Çarşamba

Kimono Rahatlığı

Uzun zaman sonra yeniden Merhaba!!!
Sonbaharın bitmesine sayılı günler kala havanın hala güneşli olması doğal olarak günlük modumuzu etkiliyor.. Canlı renkler giymeyi tercih ediyorum ve özellikle bu aylarda kat kat lahana gibi giyiniyorum. 

Kimono:: Kübra Tekin
Beyaz Uzun Gömlek:: Kübra Tekin
Jean:: J Brand
Kahverengi Rugan Ayakkabı:: D&G
Çanta:: Prada
Şal:: İpekevi
Kolye:: Chanel


Sonbaharda  kimonolar benim kurtarıcım oldu.. Rahatlığından vazgeçemiyorum.. İşte böylesine sıcak bir günde gökyüzünün en canlı mavi renginde kimono giydim. Mavinin parlaklığını kahverengi ile dengeledim. Sıcak renkleri soğuk renkler ile harmanlamayı seviyorum. Şal olarak leopar desenli kullandım ve bütün olarak baktığımda kendimi iyi hissettiren bir kombin oldu. Rahat ve şık.. 




THE COMFORT OF KIMONO 

Hello again after a long time!!

Before the end of autumn, the weather is still sunny that naturally affects our daily mood. I prefer to wear vibrant colors and specially these months I dress in layers.

Kimono:: Kübra Tekin
White Long Shirt:: Kübra Tekin
Jean:: J Brand
Brown Patent Leather Shoes:: D&G
Bag:: Prada
Shawl: İpekevi
Necklace:: Chanel

Kimonos are my life saver in autumn. I can not give up this comfort. Such a hot day, I wore a kimono in vivid blue of the sky. I balanced the brightness of the blue with brown. I like balancing the warm colours with cool ones. I wore shawl with leopard pattern and I feel good when I look at it as a whole. Comfortable and stylish..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder