7 Şubat 2013 Perşembe

Hülya Aslan ile Çok Özel!


Hülya Aslan ile iş arkadaşı olarak tanıştık; zamanla sohbetinden muhabbetinden son derece keyif aldığım bana ilham veren vazgeçilmez biri oldu... Hülya'nın iş yaşamını, özel yaşamını ve hiç bilmediğiniz özelliklerini konuştuk... Zaman zaman gözlerimiz doldu, zaman zaman kahkahalar havada uçuştu... Buyrun okuyalım...




Hülya nasıl gidiyor?
Hiç olmadığı kadar yoğun ve karmaşık.

Neler yapıyorsun bu ara?
Kendimde yeni bir ben keşfediyorum. Meraklı, azimli, güçlü ve sanırım eğlenceli. Bir süre uykuya uyuyan çocuk uyandı gibi. Aysha dergi’de stil editörlüğü yapıyorum. Bunu yaparken alaylı cümlesinin hakkını veriyorum diyebilirim. Her an yeni şeyler öğrenmek ve öğrendiklerimi hayata geçirmek; işte bu tarifi imkansız bir mutluluk..

En başa dönecek olursak. Van doğumlusun ve 2 yaşından beri İstanbul’da yaşıyorsun..Anlatsana biraz hikayeni…
Hikayem acıklı ama klişe... 2 yaşındaymışım İstanbul’a geldiğimizde. Bir bavulla göç etmişiz resmen. Annem, babam, ben ve kızkardeşim…Çok zor günler yaşamışız, öyle söylüyor annem. Ama babam ticaretle uğraşmaya başlamış ve sonralarda açtığı marketlerle güzel işler yapmıştı. 2000 yılındaki krizden ciddi anlamda etkilenmiş. 2001 yılında susurlukta geçirdiği trafik kazası sonucunda babamı kaybettik. Sonrası deriin bir yalnızlık kübracım, herşeyin var ama bir yanın hep eksik.. Canım annem bizi kimseye muhtaç etmedi onun varlığına hergün şükrediyorum. Çok fedakar ve onurlu bir anne Rabbim başımızdan eksik etmesin.

Nasıl bir ailede yetiştin?
Geleneksel bir aile yapısına sahiptim aslında. Annem tam bir ev hanımı babam ise çalışkan ve üretken bir adamdı. Bugün kötü insanlara karşı dik duruşumu babamın o mağrur ve gururlu kişiliğine borçluyum. Ama bunu empoze ederken hep söylediği birşey vardı “sakın; ama sakın kendini kimseden üstün görme!” işte bu hep kulağıma küpedir. Biz kardeşlerim ve annemle birbirimize çok bağlıyız, Aşk gibi bişey bu.

Hülya Aslan annesinin kızı mı? yoksa babasının kızı mı?
Sanırım istemeden bir önceki cevabımda bunun yanıtını verdim :) Annem duysa çok kızar ama babamın kızıyım. Bilmiyorum belki hayatta olsa şartlar değişirdi bir sebepten ona kızar annemi örnek alırdım ama babam herzaman benim için bir idol, güçlü bir kahramandı.

Hayatındaki en zor dönem babasız geçirdiğin 11 yıl olmalı… Allah rahmet eylesin.. Rabbim öbür dünyada ayırmasın.. Hala acısı içinde olmalı.. Rabbim diğer sevdiklerine hayırlı uzun ömür versin.. 

Hayattaki dimdik duruşun, çok güçlü ve sert oluşun babasız büyümekten olabilir mi?

Bu soru bile insanı silkeliyor biliyor musun? Bi dakika ya ben babasız büyümüşüm, feleğin çemberinden geçmişim ufak tefek zorluklar beni yıldırabilir mi sorusunu da beraberinde getirdi. Şaka bir yana etkisi vardır muhakkak.. Hayatında bir otoritenin boşluğunu yaşamak kötü… İnsanlara göre özgürlük falan. Ama bana göre her sabah uyandığında içindeki o boşluğun yerine oturan koskoca bir taş. Seni senden daha iyi kimse anlamayacak. Baba parası yiyen insanlara da bazen özenmiyor değilim hani :) Keyfini çıkarsınlar ve hayattayken anne-babalarının kıymetini bilsinler..

Peki evleneceğin erkek baban gibi bir erkek mi olmalı?
O kadar iyisi mümkün mü bilmiyorum.. Ama babamın duruşunun yarısına bile sahip olsa yeter gibi..

Neyse bu konuda seni daha fazla üzmek istemiyorum. Üniversiteyi dışardan bitirdin ve bu dönemde Bankasya‘da çalışmaya başladın.. Anlatsana biraz bu süreci... 
Liseyi bitirir bitirmez iş hayatına atıldım. Üniversiteye hazırlandığımda hedefim İstanbul üniversitesinde psikoloji okumaktı. Şehir dışı gelince aileme yük olmak istemedim ve okulu dışarıdan bitirmeye karar verdim. Önce halkla ilişkiler, sonra işletme okuyup bir diplomaya sahip olmaktı tek amacım. Bankasya’da 3,5 yıl çalıştıktan sonra ayrılmak durumunda kaldım. O zamanlarda çok üzülmüştüm ama şimdi yaptığım işten aldığım keyifle şükrediyorum.

Sonrasında Ala Dergi ile gündeme bomba gibi düştün… Anlatır mısın Ala Dergide başlama ve editör olma sürecini?
Âlâ’nın tema çekimlerine katılmıştım. “Nasıl olsa yeni dergi kim bakıcakta görecek saklarım da ilerde çocuklarıma bakın anneniz zamanında çıtır hatundu” derim diye düşünmüştüm. 3. sayısıydı. Derginin e-ticaret sitesi için teklif sundu imtiyaz sahipleri bana. Gerçekten heyecan duydum ve 1 kasım 2011 itibari ile başladım. Ama değişen şartlar kendimi ifade edebileceğim farklı alanların ve şartların olgunlaşmasıyla yanlış hatırlamıyorsam Mart ayı ile birlikte Âlâ derginin editörlüğünü üstlendim.

Ala dergiden ayrılman yine bomba etkisi yarattı ancak sen hala Ala benim bebeğim gibi çok seviyorum diyerek ayrıldığın yere vefanı sürdürüyorsun..Kutlarım seni çoğumuzun yapamadığını başardın..
Estağfurullah. Ayrıldığım bir kurum hakkında uzun uzadıya konuşmanın anlamı yok. Ama şu bir gerçek ki Âlâ’ya girmeden bu sektör hakkında ki birçok gelişmeden habesizdim, çok fikrim, az bilgim vardı. Orası kendimi bulmam ve ifade etmem için iyi bir platformdu. Çok şey öğrendim, çok tecrübe edindim, kırıldım belki de kırdım ama bu yolda büyümem adına etkisi yadsınamayacak kadar çok. Nankörlük edemem. Dergiyle birlikte büyüdüm diyebilirim bu yüzden de emekleyişine, yürüyüşüne ve geniş kitlelere duyurduğu sesine şahit olmak bana heyecan veriyordu. Dergiden tamamen kendi isteğimle ayrıldım, bazen güzel hatırlamak için bazı şeyleri tadında bırakmak gerekiyor, ben de öyle yaptım. Neyse dün dünde kaldı şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Sonrasında Huzur Sokağında stil danışmanlığına başladın ve oradan Aysha Dergiye transfer oldun.. Senden dinleyelim bu süreci.
Hayatım tam anlamıyla tevafuklar döngüsü içinde. Bir şeyin başlaması için diğer şeyin son bulması gerekiyor. Huzur sokağı serüveni de aynen böyle başladı. Kısa bir başlangıç yaptım hemen ardından Aysha Dergi ile kesişti yollarımız. Ve tabi ki daha makul geldi hem devamlılığı olan bir sektör hem de hayalimde ki dergi olması açısından “işte bu” dediğim bir projenin içinde yer alacaktım.

Aysha Dergide neler yapıyorsun?
Derginin stil editörlüğünü üstlendim. Aynı zamanda röportajlar kısmında aktif rol alıyorum. Güçlü bir ekip ile çalışıyorum ve burası da kendimi geliştirmem, her geçen gün yeni şeyler öğrenmem için etkili bir okul niteliğinde. Moda çekimleri bana inanılmaz heyecan veriyor. Yeni tarzlar oluşturmak, modanın bukadar içinde yer almak müthiş bir duygu.. Çok iyi köşe yazarları ve bitmek bilmeyen bir bilgi akımı var Aysha’da bende bu akımdan nasipleniyorum. Şimdi de Aysha’nın yükselişine şahit oluyorum.

Son zamanlarda birçok gazete ve yabancı basın yazılarında senden bahsetti. Sence neydi seni özel kılan şey?
Yaşım 25; Birçok insana göre hayatın en güzel çağları. İşte ben bu çağlarımda çok yoğun bir tempoyla çalışıyorum. İnsanların beğenilerine ve ihtiyaçlarına farklı alternatifler sunmak misyonum haline geldi. Yurt dışı basını “biz, kapalı bayanları, evinde oturan çocuklarına bakan insanlar olarak bilirdik, siz çok farklısınız; Modern giyiniyor, iyi işler yapıyor, modaya yön veriyorsunuz” diyorlar. Çok acı ki ülkemiz insanı da böyle düşünüyordu. Ta ki kendimizi ve beğenilerimizi özgürce ifade edebilme fırsatını yakalayana kadar… Ben bu noktada Türkiye’de ilkleri yapılan projelerin (muhafazakar kesimin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar) yüzü olma fırsatına sahip oldum sanırım.

Sabah gazetesi seni “Türkiye’nin Stil İkonu” başlığıyla konumlandırdı. Nasıl bir duygu? 
Gurur verici.. Giyim tarzımı beğenen ciddi bir çoğunluk var ama aynı zamanda kendisine yakın bulan ve içten olduğumu düşünenlerin sayısı oldukça fazla. Bu misyonu yüklenince hata yapma lüksüm ortadan kalkıyor. Her yaptığın işle örnek olmak ve fayda sağlamak zorundasın aksi mümkün değil.

Takipçilerin daha çok hangi konuda senden destek alıyorlar?
“Bugün ne giysem?” Nişan var, davet var, eyvah mezuniyet derken özel günlerin o en özel tamamlayıcıları kıyafetler konusunda destek istiyorlar. Elimden geldiğince onlara doğru öneriler sunmaya gayret gösteriyorum. Bunu yaparken bütçelerini de göz önünde bulunduruyorum. Minik detaylar çok sıradan bir kıyafete nasıl hava katar, zıt renkler nasıl kombinlenir noktasında devreye giriyorum.

Gelelim Hülya Aslan’ın bilinmeyen yönlerine..
Senin gibi güzel ve akıllı bi kız nasıl hala bekar kalıyor anlamış değilim.. Yok mu kafana uyan biri?
Bunu kafama uyan biri olarak değil de “nasip” olarak adlandırsam daha doğru olacak. Çok şey değil, “sadakat” beklediğim insan henüz çıkmadı karşıma.

Peki kim bu mükemmel erkek? Ne yer ne içer ne okur nerede yaşar?
Şimdi reklamlar! Kriterlerimi saymaya başlasam iyi olacak. Bunlar işin şakası aslında ama sanırım çok aktif bir kız olmam insanları korkutuyor. Rabbim ona daha da yaklaştıracak, doğru insanla, doğru zamanda e mümkünse en kısa zamanda yollarımı birleştirsin. Amin :)

Hayalindeki düğün nasıl?

Ben hep sade bir nikahtan yana olmuşumdur. Ama “dul kız mı veriyorum?” diyen anne faktörünü göz önünde bulundurursak yine sade bir kır düğünü en iyi seçenek..

Hayalindeki gelinlik nasıl?
İşte onu hiç hayal edemedim biliyor musun? Hayalimde girmediğim kılık kalmadı ama gelinlikle hayal edemiyorum.

En sevdiğin özelliğin?
Kin tutamıyorum.

En sevmediğin özelliğin? Herkese çok çabuk güveniyor olmam. İnanılmaz şapşal bir duygu :)

Yemek yapmayı biliyormusun? Burada parantez açacağım Hülya Aslan nefis yaprak sarması yapıyor üstüne kimseyi tanımam..
Yani bak işte sarma yapıyormuşum daha ne yapayım… Sanırım doğu kültürüyle büyümüş olmanın kazandırdığı bir özellik. Elim lezzetlidir (öyle söylerler) Fırsat buldukça yemek yapıyorum tabi ki.. Ama yine de çok iddialı değilim.


En sevdiğin yemek?
Unkapanı’nın tavuklu pilavı. Of diyorum.

En sevdiğin parfüm?
Son zamanlarda favorim Dolce & Gabbana The One

Gitmekten en çok hoşlandığın mekan?
Nişantaşı Galata

Örtülü kızların stilinde dikkat etmeleri gerekenen önemli 3 unsur?
Çok desenli parçaların bir arada kullanılmaması, dar kıyafetlerin tercih edilmemesi ve bonesiz eşarp, şal kullanılmaması bence en önemli unsurlardan.

En sevdiğin film?
Slumdog Millionaire

En sevdiğin kitap?
Khaled Hosseini – Bin Muhteşem Güneş

Eyeliner sürmene bayılıyorum sana çok yakışıyor.. Markası nedir?
Golden Rose.

Farzetki bi telefon geldi ve acil bir davete gitmen gerekiyor.. Tercih edeceğin acil durum kıyafeti nedir?
Siyah, taş detaylı “Filiz Yetim” tasarımı elbisem. Elbiseye iddia katacak renkte şal ve ona uygun bootie ayakkabılarım. İşte hazırım :)

En büyük başarın?
En çaresiz olduğumu düşündüğüm anlarda bile bir hamle daha yapıp tutunduğum işim..

En önemli kalp kırıklığın? Dost bildiklerim ve onların en zayıf noktalarıma nüfuz eden yanlışları.

En sevdiğin renk?
“Mint” nam-ı değer nane yeşili.. Bilen bilir bu renge aşığım.

En sevdiğin modacı?
Türk modacılarından Erol Albayrak’ı, Yabancılardan Elie Saab ve marc jacobs’ı çok beğeniyorum.

Hayalindeki ev?
Bembeyaz, ahşap, tarihi bir ev..

En sevdiğin söz?
Babam vefatından kısa bir süre once küçük bir kağıt parçasına yazmıştı ; “Zirveye
çıkarken gördüklerini unutma, inerken onlara rastalayacaksın…” çok doğru değil mi?

Tutucu musun?
Asla

Batıl inancın var mı?
Batıl mı bilemem ama gözüm her seğirdiğinde iyi ya da kötü birşey olacağına hazırlarım kendimi.

En büyük hayalin?
Günün birinde kendi markamı kurup tekstil anlamında dünyaya açılmak.

Seni ne deli eder?
Yalan

Tahammül edemediğin insan tipi?
Vasıfsızlığıyla, vasıflı insanlardan nemalanan aciz tipler.


Duygusal mısın? mantıklı mı?
Ölümüne duygusal. Ben bir yengeç’im yetmez mi?

Ayakların kaç Numara?
38, bence ideal!

Hayatın boyunca unutamadığın mutluluğun?
Yeğenimin doğduğu an.

10 yıl sonra Hülya Aslan ne yapıyor olacak?
Nasip olur mu bilinmez. Ama hedeflerim çok büyük. Kendi markam, üretim alanlarım, aileme sunacağım güzel bir hayat, bolca eğitim, çoluğum çocuğum, keşfedeceğim ülkeler, tatlar, hayatlar, renkler, tasarımlar, tarzlar, uçuk kaçık projeler ve daha neler neler… İşte bu yüzden yapacak çok işim, katedecek çok yolum var.. Önüme çıkan her engel beni daha da güçlendiriyor. Bunu hissedebiliyorum. Zahmetli olan her iş sonucunda tadından yenmez başarılara gebe kalıyor. Ve umudum en kadim yol arkadaşım. Sanırım başka hiçbir şeye ihtiyacım yok..

Son olarak bizlere neler söylemek istersin?
Aslında söylemek istediğim birçok şeyi senin vesilen ile okuyucuya aktarma fırsatım oldu. Bu samimi röportaj için sonsuz teşekkürler kübracım. Son zamanlarda tanıdığım en özel insanlardan birisin. Başarıların daim olmasını diliyorum.. Sevgiler
Umarım Hülya' nın hayal ettiği herşey  gerçekleşir ve teşekkür ediyorum... 











TOP SECRET WITH HULYA ASLAN!

We met with Hülya Aslan as a business partner; later I liked talking to her, she inspired me and became vazgeçilmez…we talked about her business, private and unknowns…sometimes we were sensitive and laughed..let’s read…

What is up Hulya?
I am busy and confused than ever.

What are you doing?
I am discovering new Hulya. Curious, stubborn, strong and funny I think. I have waken up like a child who slept for a while. I am a style editor for Aysha Magazine. Learning new things and apply them; happiness, impossible to describe..

To start from the beginning: You were born in Van and have been living in İstanbul since 2 years old..please tell us your story…
My story is sad but normal…I was 2 years old when we came to Istanbul with 1 luggage. My mother, father, sister and me…my mum says “we lived difficult days”. My dad started trading and opened markets successfully. The economic crisis in 2000 effected us seriously. My father died in a traffic accident in 2001 at Susurluk. Then deep loneliness Kübra, I had everything but there was always an emptiness.. thanks to my mum who took care of us alone. God blesses her, she is  a altruistic and glorious
mother. 

How was your family?
Traditional actually. My mother was a housewife and father was an hardworking man.
I have gained my strong appereance against bad people from my father’s altruistic
personality. He always said these sentence “do not think yourself superior” which I have always kept in in my mind. My brothers/sisters and my mum are very keen on eachother, like some kind of love.

Hülya Aslan is a daughter of her mother or father?
I think I responded it during previous question reluctantly. If mum hears, she will be angry but I am a daughter of my father. The situation would change or might get angry with him if he was alive. But my father is always an idol and powerful hero for me.

The hardest part of your life should be 11 years without father… God blesses and keeps you together in other World..you should still have the pain..God gives long lifes for your other belowed ones …your strong appereance comes from childhood without father??
Even this question is traumatic
. I grew up without father, little problems are nothing for me? Of course it is the reason..it is bad to live and feel the blank of an authority in your life..it could be a freedom for others but it is a huge rock that is put in my heart and mind every morning when I wake up.  None else could understand except you.. sometimes, I want to imitate someone who spends the money of her father J enjoy with your mother and father when they are alive..

The man whom you will marry should be a man like your father?
I am not sure if it is possible..I think, half of it is enough..

I do not want to hurt you about this subject any more. You were graduated from open-university and started to work for Bankasya.. please tell us this period
As I graduated from high school I began working. My goal was
psychology at Istanbul University. I did not want to waste the Money of my family so I decided to be graduated from open-university. Firstly public relations secondly business management were my only goal. I had to leave Bankasya after working for 3,5 years. I was very sad but now thank God I love my job.

Then you make us suprise with Ala Magazine.. can you tell us the period of being editor for Ala Magazine?
I attended the theme shot of Ala. I thought “who will buy and see this new magazine. I keep this magazine to show my daughter or son how young I was.” 3. Edition. The owners offered me for e-trade web site of the magazine. I was excited and started on 1 November 2011. Then the situation changed and I became an editor of Ala on march (If I am not wrong yes march).

You left Ala Magazine and it was like an impact of a bomb but you still say that Ala is like your baby and you love it very much, what a fidelity. congratulations you've done what most of us can not do ..
you are welcome. No need to talk about too much for a company that I worked for b. Before Ala, I had a lot of thoughts but I knew very few about the secto, I was unaware. Ala was a good place for me to find and express myself. I learned a lot and gained experience; I hurt or I was hurt but it is undeniable its effects were useful. I can not
act ungratefully. I grew up with the magazine so it was exciting for me to see the crawling, walking and reaching  great audience period of magazine. I quit the job with my own desire. Sometimes you need to quit when the things are best to remember it nice so I did. Anyway it was past now we need to talk about current.


You became a style advisor for “Huzur Sokağı” and worked for Aysha Magazine.. can you tell the period.
İt is cycle of life. The end is needed for a new start. “Huzur Sokağı” adventure started like that, then Aysha magazine. And of course it was logical for contunuity and my dream. I will be a part of a Project that I feel “that is it!”

What are doing for Aysha Magazine?
I am a style editor. At the same time, I have an active role for interviews. I am working with a tough team and it is like a school for me to learn new things everyday.
fashion shots are very exciting for me. Creating new styles and being a close part of fashion is amazing..there are good columnists and endless information at Aysha so I use them. Now I witness the rise of Aysha.

Nowadays a lot of newspaper and foreign media have talked about you. What is special of you?
I am 25 years old. For most of people, the best period of life when I am working hard. My mission is to offer different alternatives for different needs. Foreign media says “we know woman in turban stays at home, take care of her children but you are different, wear modern clothes, work and influence fashion” like people in Turkey. İt is pity. Now we have a chance to express ourselves and opinions freely…at this point, I had chance to became a face of first projects in Turkey (projects for conservatives)

Sabah newspaper positioned you with the title “"Turkey's Style Icon". How do you feel?
Proud…there are a lot of people (majority) like my style and find me sincere.I have this mission so I should not do any mistake. I have to provide benefits and be an example with my job otherwise is not possible.

Your followers get support about which subject mostly?
“what to wear today?” clothes for engagement, reception, graduation and special days. I do my best with right advices by taking into account their budget. Little details and contrasting colors make eye catching an ordinary dress.

What about Hülya Aslan’s unknown aspects..I do not understand how a beatiful and smart girl like you is single..any boyfriend?
I name it “destiny” not a man whom I can can close with,it is better. I do not expect too much but I have not met with a trusty man yet.

Allright who is this perfect man? What does he eat, drink,read?
Advertisements! Let’s start with my criterias, joking..I think men are afraid of my active life. I hope as soon as possible I meet with right man at right time. Amin J

How is your wedding ceremony in your dreams?
I always like simple wedding. The best option is a simple country wedding because my mummy says “my girl is not a widow”..

How is your wedding dress in your dreams?
I have never dreamed about it. I have imagined myself in every character but not a bride in wedding dress.

What is your favorite habit?
I am not venomous.

What is your worst habit?
I trust people in a short time.

Do you know how to cook? By the way, Hülya Aslan cooks the best stuffed grape leaves..
Look I can cook stuffed grape leaves, what else ..I think it comes form east culture. My cookings are delicious (it is said that…) or course, I cook whenever I have chance...but I am not assertive..

What is your favorite food?
Rice with chicken at Unkapanı. Yummy…

What is your favorite perfume?
Currently, Dolce & Gabbana The One

Where is your favorite place?
Nişantaşı Galata

3 important point for turbaned girl?
Do not use multi patch together, do not wear tight clothes, do not wear headscarf without anything under it, not using shawl

What is favorite fim?

Slumdog Millionaire

What is favorite book?
Khaled Hosseini – Thousand splendid suns

I like your eyeliner, it looks good on you.which brand? 
Golden Rose.

Imagine that the phone rings and you are invited..what is your emergency clothes?
Black design dress with Stones by “Filiz Yetim” with assertive color shawl and bootie shoes. I am ready!

What is your biggest success?
my job that I hold even during hopeless times..

what is your heart break?
My best friend’s attack to my weak points which is a mistake

What is your favorite color?
Mint green.. everyone knows that I am in love with this color..

Who is your favorite fashion designer?
From Turkish designers Erol Albayrak, from foreigner Elie Saab and Marc Jacobs

Your dreamy house?
White, wooden and old one..

What is your favorite words?
my father wrote on a small paper just before he died “do not forget people during your Nirvana way, you will see them during return” true, is not it?

Are you conservative?
Never

Do you have a superstition?
I do not know if it is superstition but when my eyes twitch, I get ready for the things happen.

What is you biggest dream/goal? 
Having my own brand and selling to whole World

What makes you mad?
Lie

People whom you can not bear?
Weak people who use skilled ones with his/her nonqualification

Are you emotional or logical?
Emotional. My horoscope is cancer. is not it enough?

Which number is your shoe?
ideal one, 38.

What is your happiness that you can not forget?
The birth of my nephew

What will happen to Hülya Aslan after 10 years?
My goals are really big which I do not know if they really happen. My own brand, manufacturing factories, good life for my family, education, children, countries/lifes/colors/designs/projects to discover and more… so I have a lot of work to do.. all ENGEL make me stronger. I feel this. All difficult jobs finalize with success. My hope is my best friend. I think I do not need anything else…

Would you like to say anything else?
Actually by courtesy of you, I have talked about a lot of thing that I want to reach readers. Thank you Kübra for this sincere interview. You are one of the most special person whom I have met these days. I wish you continued success.. Best regards


Thank you, I hope Hülya’s all dreams come true..

15 yorum:

  1. Ben yazmak istedim şimdi çok... Hülya'nın kim olduğunu anlatmak, onu ciddi manada tanıtmak gerçekten çok iyi bir fikir. Hülya'yı çok tanıma fırsatım olmadı fakat mini mini fırsatlarda kendisinden aldığım enerji aklıma hiçbir zaman aksi yönde bir soru işareti getirmedi. Şimdi okudum, onu kendi dilinden tanıdım. Takdir edilesi, dua edilesi biriymiş. Maşallah... Samimiyetini hep böylesine yaşar ve yaşatır inşallah. Rabbim gönlündeki herşeyi hayırlı kılıp yaşatsın sana Hülyacığım... Allah seni haset bakışlardan korusun inşallah.
    Ve Kübra...
    Hülya'nın da belirttiği gibi sen bence de çok özelsin. Hiç tanımamama rağmen seninle ilgili yoğun olarak bunu hissediyorum. Mütevazi duruşunla başarılarına dahasını kat...

    Sizi seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zehracim coook tesekkur ediyorum :) umarim hersey gonlunce olur.. sevgiler :) esarbim nasil ama :)

      Sil
  2. ikiniz de çok güzelsiniz..allah muvaffak etsin..sevgili hülya baban için üzüldüm allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
  3. iki iyi kalpli,güzel,mütevazi bayan yanyana gelince böyle de tek solukta okunan keyifli bir röportaj olmuş.Allah size kalbinizin güzelliğinde bi hayat nasip etsin. İkinizi de takip etmekten büyük keyif alıyorum.Başarılar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra coook tesekkur ederim.. Cok naziksin..

      Sil
  4. Çok güzel bir sohbet olmuş. Hülya hanımın samimiliği, sıcaklığı, içtenliği daha bir pekimiz oldu içimde :)) Allah yolunu açık etsin

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel ve samimi bir röportaj olmus . Ön yargilari yikacak tarzdan, emeginize saglik.....

    YanıtlaSil
  6. Cok samimi.. Gorunen ve yasanan cok farkli.. Hulya aslan begenip takip ettigim bir isimdi ve simdi bunlari okuyunca;) hayatta her ikinize de hayirli basarilar diliyorum.. İnsallah tanisip muhabbet etmek nasip olur..

    YanıtlaSil
  7. şahanee bi röportaj olmuş emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. harika bi röportaj olmuş emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Röportaji severek okudum :)Umarim Hülya Hanim'in tüm dilekleri gerceklesir bir gün.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel ve çok şık bir bayan Hülya Hanım.. İnşallah o güzel yüzü hep güler. Sima olarak biliyordum ancak sayenizde tanımış da oldum Kübra Hanım. Yüreğinize , emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil