5 Ocak 2016 Salı

STİL:: PARKA

Geçen kış sezonunda sıklıkla karşımıza çıkan parka bu sezonun olmazsa olmazı. Parka trendi moda severler tarafından kabul görünce, birçok marka kendi stiline uygun tasarladığı parkayı müşterilerine sunuyor.. Parkanın bu denli sevilmesi şüphesiz alıcılarına sunduğu rahatlık, umursamazlık ve keyif..















Outfit:: 
Parka:: Twinset
Jean:: Abercrombie
Şal:: Gucci
Bot:: Rucoline
Çanta:: Moscino







Doğruyu söylemek gerekirse geçen sezon parkalar bana sıcak gelmiyordu.. Tarzım değil almam da giymem de mantığındaydım.. Taaaki geçen hafta Milanoda her mağazada parka görene ve satıcının ısrarı üzerine deneye kadar. Ya ben bunu giymem boşa denemeyim dediysemde yine de denedim. büyük konuşmayacaksın işte. Aaa bu ne kadar rahat bana da yakıştı sanki ama ben yine de bir düşüneyim dedim..












Tabi ertesi gün gidip aldım ve aldığımdan beri de hergün dış giyim olarak kıyafetime uysun uymasın giyiyorum.. Parka giydikten sonra farkettimki parka giyen kişinin modu değişiyor.. Daha umursamaz oluyor bu da galiba benim çok hoşuma gitti.. Benim tercih ettiğim parka esasında parkanın mantığına aykırı taşlı ve nakışlı :) Dediğim gibi her marka kendi stiline uygun parka tasarladığı için dolayısıyla her müşteri tipine uygun da parka bulmak mümkün.. Bu arada kürklü parkalarda çok hoşuma gidiyor ama şimdilik bir tane yeterli..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder