28 Kasım 2014 Cuma

Ayşe İpekin Mevlidi

Anne olduktan sonra 40 rakamını hiç duymadığım kadar duydum desem.. Bebek doğduktan sonra annenin bebekli hayata alışması bebeğin ise yeni dünyasına alışması 40 gün sürüyor ve bu 40 gün bittiğinde yapılan hatimler ve okunan dualar ile kutluyoruz. 40 rakamı öyle birşeyki mucize gibi 40 oldu mu hokus pokus herşey değişecek..








Fakat öyle olmadı 41. gün baktım İpek aynı İpek :) Değişen birşey yok.. Sonra gördümkü 40 tan sonra günden güne bebek değişiyor benim anladığım gibi bir anda değil.. Hergün büyüyor hergün gelişiyor ve hakikaten bir süre sonra bende de 40 ından sonra değişti kelimeleri çıkmaya başladı.. 40 bitiminde yapılan dua için yani Mevlidimiz için anneannemiz keyifli bir organizasyon düzenledi.




İpeğimin mevlid elbisesini sorarsanız kızımın Ayşe Teyzesi ButiktashbyMerveden bize hediye olarak almış.. Kız kardeşim yok diye üzülmeme hiç gerek yok çünkü  çocukluk arkadaşım Ayşe bana kızkardeşin maddi manevi yapacağından fazlasını yaptı. Ondan Allah binlerce kez razı olsun herkese de böyle candan bir dost nasip etsin.












Benim kıyafetimi sorarsanız tabiki kendi markama ait. Mevlidde ne giysem sorusunun cevabıydı ilk elbisem.. Yeni sezonu hazırlarken bu elbiseyi kendimi düşünerek seriye koydum.














Görsellere bakarsanız 2 farklı Mevlid elbisesi görürsünüz.. Bunun sebebi giydiğim ilk elbisede kuzenimle pişti olmam :) Sevdiğim insanlarla pişti olmaktan keyif alıyorum birbirimizi görünce epeyce güldük ve hatıra fotoğrafı çektirdik.




















Mevlidde ne olur ne olmaz beyaz giymeye alışkın değilim takip edenler bilir siyah hastasıyım bu yüzden yanıma pelerinli elbise de aldım. Daha önce denemediğim bir elbiseydi. Elif ablayla pişti olduğumuzu görünce hemen yedek elbisemi giydim. İyi ki de giymişim çünkü bu elbiseyi daha çok beğendi misafirlerimiz. Tam bir Mevlid annesi olmuşum öyle söylediler:) Tabi bunları yazarken bile inanamıyorum ben büyüdüm kızım oldu ve kızımın Mevlidi oldu.. Şaka gibi zaman ne hızlı geçiyor..

















Misafirlere hediye olarak Yasini Şerif verdik. En anlamlı Mevlid hediyelerinden biri olduğunu düşündük. Yasinlerimizi Ella Event hazırladı.



1 yorum:

  1. MaşAllah herşey çok güzel olmuş.. Allah analı babalı büyütsün...

    YanıtlaSil