28 Kasım 2014 Cuma

Sonbahar Bizden Ne İster

Sonbahar bizden ne ister?
Biraz durmamızı yaz yorgunluğunu, üzerimizden atmamızı ister.. Sonbahar yalnızlığı ister, sessizliği dinlememizi ve kendimizle başbaşa kalmamızı ister. Galiba biraz zihnimizin dinlenmesini ister.. 

















Sıcacık bitki çayı ve yağmurlu şarkılar ister.. Evde kurabiye koksun ister.. Mum yakıp kitap okumamızı ister.. Düşünmeye kendimizi sorgulamaya davet eder sonbahar. Özlememizi ister sonbahar.. Toprak kokusunu içimize çekmemizi ister.. Allahın yarattığı güzellikleri izlememizi ister.. Şükretmemizi ister sonbahar.. 














Son yıllarda hayatımda uyguladığım en önemli şeylerden biri ertelememek! Anları hafızaya kaydetmek.. Durup izlemek, vakit ayırmak ve sık sık derin nefes almak.. İşte tam da bu yüzden, sonbaharı bana sevdiren yolda durdum ve fotoğraf çektirdim.. 


















Bu yoldan her geçişimde bayılıyorum bu rengarenk ağaçlara, dökülen yapraklara derdim.. Hep derdim ama hiç durmazdım.. Vakit ayırmazdımki.. Çünkü hep yetişmem gereken bi yerler vardı..















Geçtiğimiz günlerde durdum ve o yolda fotoğraf çektirdim.. Sonbaharı tam anlamıyla anlatan rengarenk yaprakların içinde siyah ve bordolara bürünerek ben de tam sonbahar kızı oldum.. 











Bordo Tunik:: Kübra Tekin
Trenchcoat:: Kübra Tekin
Jean:: J Brand
Şal:: Gucci
Kolye:: Escada
Çanta:: Dior

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder