7 Temmuz 2015 Salı

TREND:: ETNİK DESENLER


Geçen yılın trendlerinden olan Guatemala çizgisinin hakim olduğu ayrıca floral çizgilerinde kullanıldığı tribal ya da etnik desenler bu bahar ve yaz da her yerde karşımıza çıkıyor.





















Boho stilinde de görmeye alışık olduğumuz bu desenler genellikle parlak renklerle tasarım yapılıp siyah renk ile dengeleniyor. Bende iftar davetine giderken giydiğim etnik desenli kırmızı elbiseyi siyah aksesuarlar ile dengeledim aksi takdirde renklerin enerjisi bana fazla gelirdi. Gerçi siyah ile kombin yapmama şaşırmamışsınızdır herşeyi ben siyahla kullandığım için :)















Birçok dünya markası sezonlarında etnik desene yer verdi üstelik payetlerin ve dantellerin gurusu Elie Saab bile etnik desen kullandıysa, essin etnik desen rüzgarları!!!






Siyah Şal:: Gucci
Siyah Şal:: Christian Dior
Siyah Ayakkabı:: Kurt Geiger

3 yorum:

  1. Moda oldu tekrar herçi böyle desenli elbiseleri daha çok mutlu insanlar giyiyor giibme geliyor yada bana öyle geliyor eline sağlık..

    YanıtlaSil
  2. 2015'in tartışmasız en iyi stili boho stilidir.

    YanıtlaSil
  3. tesettür giyimde gerçekten çok canlı ve güzel desenlerde abiye ve elbise mevcut. Özellikle bayanların giyim de canlı renkler seçmesi onların hayata bakış açısını gösteriyor. erkekler de bu moda ya uyuyor gibi onlarda da renkli ve desenli kıyafetler görebiliyoruz. ayrıca güzel bir kombin olmuş tebrikler.

    YanıtlaSil