11 Aralık 2013 Çarşamba

Başıma Gelenler!!!

Pazartesi günü Kanyon' da görüşmem vardı. Ana kapıdan girmemle birlikte korkunç bir rüzgarla karşılaştım.. Her iki taraftanda esen ama daha çok soldan soldan gelen küçük bir fırtınaydı.. Daha önce ne rüzgarlar görmüş bu bünyeyi hiç etkilemez havasıyla güne devam eden ben akşamında ufak ufak baş ağrısı yaşamaya başladım.
İlk başta grip oluyorum diye düşündüm, fakat bu ağrı grip ağrısından biraz farklı.. Çünkü sadece başımın sol tarafı sızlıyor. Saçıma bile dokunamıyorum nasıl bir sızı anlatamam.. Boğazımın solu ağrıyor, sol kulağım ağrıyor, sol tarafımın ateşi var.. Düşününki kafanızın sağı sapasağlam sol tarafı ağrıdan çatlayacak.. Sanki  kafamın sol tarafında bir balon var patlıyor ve ağrı yayıyor.. Garip bir durum yaşıyorum.. Allah kimseye böyle bir baş ağrısı vermesin.. Neyseki başımın sağ tarafı sağlam buna da şükür diyelim.. Lütfen sizde karda kışta kafanıza sahip olun sarın sarmalayın.



WHAT HAPPENED TO ME!!

I had a meeting at Kanyon Shopping Mall on Monday. When I entered through the main door, terrible wind welcomed me. İt was like a little storm that came from both sides but mostly from left. I have seen many kind of winds before, so I continued to live my day but in the evening a headache started. I thought I was having a flue but the pain is different from the flue. Because only left side of my head suffered from the pain. Even I could not touch my hair, what a pain! Left side of my ear and throat ached. Left side of me had a fever. Think that: right side of your head is normal healthy but left side is going to crack because of the pain. As if  there is a balloon in the left side of my head explodes and spreads the pain ..strange.. Fortunately right side of my head is okey, I am grateful. Please keep your head warm and covered in winter.





2 yorum: