1 Mayıs 2013 Çarşamba

Yeni Koleksiyon ve Backstage

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,

Nasılsınız? Bu dönem size karşı mahcubum; blogu ihmal ettim, yeni yazı yazamadım... İnstagram' dan takip eden dostlarım biliyor ben yeni bir koleksiyon hazırlığı içindeydim... Bu dönem Cemil İpekçi moda tasarım atölyesinde eğitimim devam ederken böyle bir işe artık başlamam gerektiğine karar verdim...Hazırlık sürecinde hem öğrendim, hem çok eğlendim... Koleksiyon demek ne kadar doğru onu da bilmiyorum çünkü ben adım adım ilerlemek istiyorum. Ben hala öğrenciyim bilmediğim ve öğrenmem gereken çok şey var bunu da aşama aşama yapmak istiyorum. İlk koleksiyonda basic dediğimiz temel ürünler yer alıyor... Kime göre basic, neye göre basic tartışılır ama ben kendimi baz aldım bu parçaları hazırlarken.. Severek kullanıyorum her bir parçayı, sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum.. İnşallah online satış ile önümüzdeki günlerde karşınızda olacak... Koleksiyon çekimimizin backstage görüntülerini sizinle paylaşıyorum, biz çok keyif aldık izlerken eminim sizinde yüzünüzde gülümseme olacaktır.

Sevgiler
Kübra

Video'yu görüntüleyemiyorsanız lütfen  tık tık



NEW COLLECTION AND BACKSTAGE

Hello dear friends,


How are you? During this period, I get embarrassed; I've neglected my blog, I could not write new posts. My followers on instagram could see that I've been in preparation for a new collection... I decided to start this, as I continue my training at Cemil İpekçi Fashion Design Studio. During this period, I either learnt or had so much fun. I do not know how true callin it “collection” because I want to proceed step by step. I am still a student and there are a lot of thing that I should learn. I want to do it step by step. 


First collection has basic products… In whose oppinion it is basic? The concept of basic could be discussed but I based myself when I was preparing these parts .. I use every piece with love and I think you will like it.. I hope we will have online sale soon. I am sharing backstage pictures of the new collection, we enjoyed it very much, I am sure that you will enjoy and have a smile on your face by watching it. 


Best regards

Kübra

If you can not watch tık tık


6 yorum:

  1. Koleksiyonunuz icin basarilar diliyorum, eglenceli cekimler olmus :)
    Belki bir gün Kübra Tekin'den bir kiyafet giyinmek nasip olur :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. kıyafetleri çok güzel buldum hayırlı olsun manken seçimleride çok başarılı olmuş

    YanıtlaSil
  3. kıskandım,ekibin içinde olmak isterdim,hem ekip hem koleksiyon çok eglenceli:)) başarılar dilerim:)

    YanıtlaSil
  4. kıskandım...ekibin içinde olmak isterdim.) hem ekip hem koleksiyon çok eglenceli .) başarılar dilerim;))

    YanıtlaSil
  5. bayildim elbiselere gomlek tuniklere tam istedigim giydilerden ve kolyeler insallah en kisa zamaninda siparis edicegim belcikadan sevgilerle 😘😘😘

    feyza

    YanıtlaSil