8 Mayıs 2013 Çarşamba

The Long Black Dress

Merhaba!
Uzun bir aradan sonra yeniden karşınızdayım... Kendi sitemde, kendi ürünümü giymekten son derece mutluyum :) Günlük koşturma içinde hem rahat olmak hemde şıklığımdan taviz vermemek adına keyifli aksesuarı olan keyti elbisemi tercih ettim.. Siyah hastası olduğumu her defasında bıkmadan söylüyorum... Siyah olması ve şirin bir yaka aksesuarı olması sabahtan akşama kadar farklı ortamlarda beni idare ediyor böylece görüşmelere giderken zamandan tasarruf etmiş oluyorum..
Aslında 1 aydır hergün kendime ait bir elbise veya tunik giyiyorum ama malesef fotoğraf çektirmeye fırsatım olmuyor.. Geçtiğimiz hafta fotoğrafçı arkadaşım Nur Sultan Kartal' ı yakalayınca şipşak kendimi çektirdim ve hemen sizinle de paylaşmak istedim.. Sağlıcakla kalın..

Aksesuarlı Keyti Elbise:: Kübra Tekin ( buradan ulaşabilirsiniz)
Şal:: İpekevi
Ayakkabı:: Melissa
Çanta:: Ted Baker



THE LONG BLACK DRESS

Hi!

Here I am after a long time..I happy to wear my own dress at my website J I prefered my dress with enjoyable accesories to be comfortable and stylish in busy daily life. I do not fed up with saying that I am a fan of black color. İt is black and has a accesories so suitable for different places that makes me save time. 

Actually for 1 month I wear my own dress or tunic every day but I could not have time 
to take a photo. Last week when I saw my friend, photographer, Nur Sultan Kartal she took photos and I wanted to share them with you. 


Keyta Dress with accessories:: Kübra Tekin  ( Link of the dress)
Shawl:: İpekevi
Shoes:: Melissa
Bag:: Ted Baker


2 yorum:

  1. Merhaba,

    Ben yenimoda'nın blog yazarıyım, sizin sitenizden de bahsettik:) http://blog.yenimoda.com/kubratekin-com-yayinda/

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. kübra koleksiyonunu çok sevdim, dünyada ki trendleri takip ettiğin çok belli umarım tarzın diğer renk ve aksesuar karmaşası içinde ki tasarımcılara da örnek olur.

    YanıtlaSil