26 Ekim 2015 Pazartesi

Just Black Dress

Geçtiğimiz hafta Konya' da katıldığım nişan töreninde yine siyahlara büründüm.. Özel günlerde ne giyeceğimi düşünmeye vaktim yoksa tek tercihim siyah klasik bir elbise oluyor. Son zamanlarda iş, bebek koşturmacası derken nişana giyeceğim kıyafeti hazırlamaya fırsatım olmadı. Allahtan kendi mağazamda tonlarca siyah elbise var ve beni büyük bir dertten kurtarıyor. Gelelim çok sorulan kombin detaylarına..
Outfit
Elbise:: Kübra Tekin
Şal:: Gucci
Çanta::Louis Vuitton
Ayakkabı:: Louis Vuitton
Makyaj:: Tuğçe



Makyajı Konya' ya gitmeden ofiste yaptırdım. Freelance çalışan Tuğçe sağolsun hızlı bir şekilde makyajımı yaparak beni akşama hazırladı. Akşamda sadece giyinip nişana katıldım. Başımı biraz farklı yaptım klasik şal bağlama yönteminden sıkıldığım için biraz Arap tarzında yaptım. 
Ayakkabı ve çanta da Louis Vuitton klasik siyah tercih ettim. Şal ise Gucci' nin özel günlerde tercih ettiğim Guccissima simli şalını kullandım. Bütün olarak asil oldu. 


Nişan töreni çok keyifli geçti, çünkü çiftler gerçekten birbirine aşık ve çok mutlulardı. Onların enerjisi hepimize de yansıdı. Alişan sahne aldı, o da güzel eğlendirdi. 









1 yorum: