3 Nisan 2013 Çarşamba

Goodbye Winter Sun... Hoşçakal Kış Güneşi...

Merhaba Canlar! Nisan' ın gelmesiyle birlikte kışa elveda diyebildik sonunda... İtiraf edeyim; Mart benim için çok zor bir ay olarak geçti.. 



Mart ayı öyle bir aydı ki benim için; değişimler vardı... İlginç bir şekilde üzerimdeki yüklerden sıyrıldım.. Hafifledim... İlk başta sarstı değişim çünkü tek birşey değişmedi birçok şey değişti.. ama sonra baktımki değişimle birlikte bende yenilenmişim.. Hatta bu bana iyi bir post olabilir.. Çünkü sizinle konuşacak çok şey var.. Kışa veda diyorum çünkü Mart ayını ben kış ayları gibi görüyorum... Lapa lapa kar yağdığını da varsayarsak haksız sayılmam sanırım... Bahar yorgunluğu, yolculuklar, kurs, yazarlık, yeni projeler ve benim yaz sezonu hazırlığım koşturmacası sonucunda hastalıkla boğuştum.. Hastalık dediysem öyle sıradan bir hastalık değil... Hayatımda öyle hasta olmadım süründürdü resmen.. Neyseki artık üstümden gitti bende yeniden hayata döndüm... 

Kışlıkları kaldırmadan önce son kez pançomu giydim ve sizler için fotoğrafladım... Pançonun üzerindeki fiyonku yaparken aklıma Sevgili Gönül Kolat geldi :) ve onunla söyleşi yaptığımın müjdesini de vermek isterim.. Gelelim kışa veda yazımı detaylarına...






Outfit::
Panço:: Kübra Tekin
Jean:: Armani
Çizme:: Elle
Şal:: İpekevi
Fotoğraf:: Nur Sultan Kartal


GOODBYE WINTER SUN... 

Hi hun! At last, we have said goodbye to winter with april. İf I confess, march was very hard for me. There were changes.. I said goodbye to burdens.. I am relieved now..First of all it was hard because not just one thing but everything changed. Then I recognized that I was renewed after changes. This happening even could be a good post for me.. because there are a lot of thing that I want to talk to you. I said “goodbye to winter” because in my oppinion march is winter.. Assuming the flaky snow, I'm not wrong. After spring fatigue, trips, courses, authorship, new projects and intense study; I am ill which is not a simple one…I have never had an illness like that, I suffered. Fortunately it has gone and I am back again.

Before removing winter clothes, for the last time I wore my poncho and took photos…
When I was making knot on the poncho,  I remembered dear Gönül Kolat J I would like to  give good news that I did the interview with her.. 

Outfit::
Poncho:: Kübra Tekin
Jean:: Armani
Boots:: Elle
Shawl:: İpekevi

Photography:: Nur Sultan Kartal

2 yorum: