8 Temmuz 2015 Çarşamba

RAMAZAN ETKİSİ

Mübarek Ramazan ayında son günlere geldik.. Başlarken nasıl oruç tutacağız diyoruz ama zaman hızla akıp gidiyor. Ramazan öncesinde çok endişeliydim. İpeği emzirdiğim için ben nasıl oruç tutacağım diye yana yakıla düşünüyordum. Sütüm olmazsa ne yaparım düşüncesiyle epey bi kafa yordum. Sonra da akışına bıraktım en kötü ihtimal oruç tutmam dedim. Fakat çok ilginç orucun emzirmeme hiçbir etkisi olmadı.












7 Temmuz 2015 Salı

ŞEBNEM FERAH KONSERİ

İstanbul da yazın yapılacak en keyifli Açık Hava Konserlerine gitmek olmalı. En sevdiğimiz şarkıcılar her yaz sahne alıyor. Bizde abimin daveti üzerine Şebnem Ferah Konserine gittik.













SESSİZLİK

"Evrensel bir nimet olan sessizlikten zevk alabilenler, dünyanın en mutlu kişileridir. "

Charlie Chaplin













TREND:: ETNİK DESENLER


Geçen yılın trendlerinden olan Guatemala çizgisinin hakim olduğu ayrıca floral çizgilerinde kullanıldığı tribal ya da etnik desenler bu bahar ve yaz da her yerde karşımıza çıkıyor.




















STİL::PENYE ELBİSE !!!

Penye elbise denildiği zaman akla basit günlük elbiseler gelir. Oysa birçok dünya markası son yıllarda koleksiyonlarında mutlaka penye elbiseye yer veriyor. Bunun sebebi modanın artık rahatlığa doğru gidişi. 

3 Temmuz 2015 Cuma

TREND:: SIRT ÇANTASI

Öğrencilik yıllarımızda hiç sevmediğimiz çoğunlukla boyumuz kadar olan sırt çantaları bu sezon çok moda. Esasında son 2 yıldır çok gündemde fakat bu sezon altın çağını yaşıyor. Birçok ünlü ismi günlük hayatında sırt çantasıyla görmek mümkün. Sırt çantasının bu kadar çok sevilmesinin sebebi rahatlık olsa gerek. Gün geçtikçe moda rahatlığa doğru kayıyor. Dünya markaları da bu rahatlık isteğine kendi stilleri doğrultusunda hazırladıkları tasarımlarla cevap veriyor. İşte benim benğendiğim sırt çantaları..

2 Temmuz 2015 Perşembe

STİL:: PUDRA- SİYAH

Ramazan nasıl geçecek derken yarısı bitti bile. Ramazanın ilk haftasını evde geçirdik ama bu hafta hergün iftarı dışarda yaptık. Ramazanın en sevdiğim kısmı da uzun zamandır görüşemediğimiz kişilerle iftar vesilesiyle birarada olmak oluyor.