30 Aralık 2013 Pazartesi

Ho Chi Minh City




Vietnam daha önce sadece ismini ve Amerika ile savaştığını bildiğim bir ülkeydi. Sıfır bilgi yani. Bundan 5 sene önce Amerika da sınıf arkadaşım vardı Ben isminde. Vietnamlıydı, Vietnamı onun sayesinde daha iyi tanıdım ve kültürlerine aşina oldum. Boston Harvard Square de yer alan Vietnam Restoranında Noodle Çorbasını çok seviyordum, ara ara gidiyordum. Kısacası Vietnam hakkında bildiklerim bundan ibaretti. 10 gün önce Vietnama gitmeden önce kafamda canlanan fakir ve gelişmemiş bir Vietnamdı.. Gidip gördükten sonra bakalım izlenimler neler..












17 Aralık 2013 Salı

Miu Miu Resort Ayakkabı ve Takı Koleksiyonu

Miu Miu 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunu şimdiden satışa çıkardı. Resort Ayakkabı ve takılara bakarsak parlak renklerin olduğu bir yaz bizi bekliyor. 







16 Aralık 2013 Pazartesi

Tatil Heyecanı

2013 yılına veda etmeden önce; Çinhindi Yarımadası'nın doğusunda yer alan iki ülke Vietnam ve Kamboçya' ya gidiyorum .. Uçsuz bucaksız pirinç tarlaları, sakin romantik gölleri, doğulu mabedleri ve Mekong ırmağının suları ile rüya manzaralara sahip bu topraklar, binlerce yıllık bir kültüre ve bu kültürün zengin ve görkemli tarihi kalıntılarına ev sahipliği yapıyor. Böylesine bir kültürü göreceğim için heyecanlıyım.


Pembe- Siyah

Kış melankolisine iyi gelen bir renk varsa o da şüphesiz pembedir.. Sezonda beğenerek aldığım, ruh halimi olduğu kadar içimi de sıcacık tutan bir kaban
Pembe Tüvit Kaban:: Kübra Tekin
Jean:: Zara
Çizme:: Gucci
Çanta :: Hermes
Şal:: Kenzo
Eldiven:: Isla Perfeccionar
Fotoğraf:: Nur Sultan Kartal

11 Aralık 2013 Çarşamba

Başıma Gelenler!!!

Pazartesi günü Kanyon' da görüşmem vardı. Ana kapıdan girmemle birlikte korkunç bir rüzgarla karşılaştım.. Her iki taraftanda esen ama daha çok soldan soldan gelen küçük bir fırtınaydı.. Daha önce ne rüzgarlar görmüş bu bünyeyi hiç etkilemez havasıyla güne devam eden ben akşamında ufak ufak baş ağrısı yaşamaya başladım.
İlk başta grip oluyorum diye düşündüm, fakat bu ağrı grip ağrısından biraz farklı.. Çünkü sadece başımın sol tarafı sızlıyor. Saçıma bile dokunamıyorum nasıl bir sızı anlatamam.. Boğazımın solu ağrıyor, sol kulağım ağrıyor, sol tarafımın ateşi var.. Düşününki kafanızın sağı sapasağlam sol tarafı ağrıdan çatlayacak.. Sanki  kafamın sol tarafında bir balon var patlıyor ve ağrı yayıyor.. Garip bir durum yaşıyorum.. Allah kimseye böyle bir baş ağrısı vermesin.. Neyseki başımın sağ tarafı sağlam buna da şükür diyelim.. Lütfen sizde karda kışta kafanıza sahip olun sarın sarmalayın.



WHAT HAPPENED TO ME!!

I had a meeting at Kanyon Shopping Mall on Monday. When I entered through the main door, terrible wind welcomed me. İt was like a little storm that came from both sides but mostly from left. I have seen many kind of winds before, so I continued to live my day but in the evening a headache started. I thought I was having a flue but the pain is different from the flue. Because only left side of my head suffered from the pain. Even I could not touch my hair, what a pain! Left side of my ear and throat ached. Left side of me had a fever. Think that: right side of your head is normal healthy but left side is going to crack because of the pain. As if  there is a balloon in the left side of my head explodes and spreads the pain ..strange.. Fortunately right side of my head is okey, I am grateful. Please keep your head warm and covered in winter.





10 Aralık 2013 Salı

Merhaba Kar



Sabah karlı sokaklara uyandığında önce kendini çocuk gibi hissedip sevinen, sonra yatağa dönüp biraz daha uyumak isteyen, daha sonra aslında büyüdüğünü farkedip "Offf işleri nasıl halledeceğiz şimdi" düşüncesiyle kalkıp yola koyulan aynı zamanda strese giren bir tek ben miyim? Bence değilim.



















Siyah Kapitone Kaban:: Kübra Tekin 
Rugan Çizme:: Casadei
Mavi Şal:: İpekevi
Kemer:: Hermes
Çanta:: Chanel
Fotoğraf:: Nur Sultan Telli


5 Aralık 2013 Perşembe

Sosyolojik bir Vaka Instagram!


Instagram'ı aranızda bilmeyen var mı?
Hani sağı solu, markaları, alışverişleri, önümüzdeki bardağı, arkadaşımızı, kendimizi, gittiğimiz yerleri, ayakkabılarımızı, bardakları, trafik işaretlerini, doğayı, sokakları artık ne buluyorsak fotoğraflayıp çeşitli filtrelerle süsledikten sonra yüklediğimiz internet uygulaması var ya, o.
Ben de geri kalmadım Instagram'ı fazlasıyla kullandım. Yediğimi, içtiğimi, gezdiğimi, kombinlerimi, gittiğim konserleri herşeyi paylaştım fakat gördümki özel hayatımı bu kadar insanların gözüne sokarak yaşamaya gerek yok. Bazı şeyler bana özel olsun hayatımda attığım her adımı beni hiç tanımayan insanların bilmesine gerek yok.. Danışmanımla oturduk uzun uzun konuştuk ve Kubratekincom olan instagram hesabımı sadece Kübra Tekin markası için kullanmaya karar verdik çünkü Instagram şahsi kullanıldığında gerçekten bünyeye zarar verebiliyor.