30 Ocak 2013 Çarşamba

Rengarenk

Uzun zamandır üniversite arkadaşlarımla görüşemedim. Eee ne de olsa arkadaşların yeri bir başka... Terapi etkisi oluyor kız kıza muhabbet. Bizde Cadde'de buluşmaya karar verdik.. Havanın karanlık, bulutlu olduğu bugünlerde siyah aşığı olsam da inadına renkli giymeye çalışıyorum ki karamsarlığa bürünmeyeyim.. 
Ancak renkli giyerken de dikkat etmek gereken unsur göz yormamak, renkler arasında boğulmamak.. 

29 Ocak 2013 Salı

27 Ocak 2013 Pazar

Işıltı


Gökyüzünü güzelleştiren yıldızların ışıltısıdır.
Kadınları güzelleştiren ise gözlerindeki ışıltıdır.
Şıklığın altındaki gizli detaydır ışıltı.
Bazen bakışlarda, bazen gülümsemede, bazen kalpte.
En çokta kıyafet ve aksesuarda...
Fazla ışıltı gözü yorma riski taşısa da özel günlerde kurtarıcıdır.

25 Ocak 2013 Cuma

Baştan Aşağı İpekyol

İpekyol'un minimal çizgisiyle feminen duruşu sentezlemesine bayılıyorum. Sezonda uzun gömlekler, uzun ceketler, uzun elbiseler, bol pantolonlar ve özellikle jakarlı brokarlı pantolonlar en çok tercih edilen parçalar oldu biz muhafazakar kadınlarda...

Paris Moda Haftası'ndan Seçmeler

Paris Moda Haftası'nda birbirinden değerli tasarımcılar yeni sezonu defileleriyle sergilediler. Doğrusu defileleri canlı izlemeye vaktim olmadı; web sitesinden, sonrasında izleme şansım oldu. Genel anlamda beğendiğim parçaları sizlerle paylaşmak için seçtim. Bana göre en başarılı tasarımlar Valentino'ya aitti. Haute Couture defilelerde gözlemlediğim parçaların zamansız duruşu. Bayılıyorum o zamansız, mekansız duruşa... Bir de siz bakın bakalım tercihiniz nasıl olacak?

24 Ocak 2013 Perşembe

Biri Beyaz mı Dedi?



' Kışın beyaz giyilmez! ' inancı bu sezon sekteye uğradı. Beyaz kabanlar, trençkotlar, elbiseler, çizmeler raflarda tükendi bile... Beyaz, her tene uygun bir renk ve beyazın yakışmayacağı kişi yoktur. Bakınız gelinler :) Çünkü beyaz tüm ışık spektrumlarını bünyesinde toplar ve birlikte kullanılan rengin etkisini arttırır. Hatta cesareti olan varsa baştan aşağı bembeyaz giysin...

Paris Moda Haftasında Elie Saab Rüzgarı

Paris Moda haftasının en dikkat çeken defilelerinden biri Elie Saab defilesiydi...Elie Saab' ın zamansız stili, naif, romantik, asil ve zarif bir kadını vurgulayan elbiseler ile yine hepimizi ayakta alkışlattı..

23 Ocak 2013 Çarşamba

Sinem Öztürk ile Söyleşi

Huzur Sokağının başarılı ismi hem moda çekimi, hemde iş yaşamı ve özel yaşamı ile ilgili tadına doyum olmayacak bir söyleşi yaptık... 












21 Ocak 2013 Pazartesi

Altın- Siyah Kombin

Altın kıyafetler, aksesuarlar bu sezon bizlere adeta altın çağını yaşattı.
Gittiğim her mağazada altın kıyafetler, akesuarlar, barok esintisiyle birlikte adeta coşmuş... Çok güzel, gösterişli parçalar olmasına rağmen altını tek olarak kullanamıyorum. Altının ihtişamı bana fazla geliyor... Bu yüzden altının ışıltısını dengeleyecek renklerle kombinliyorum..

19 Ocak 2013 Cumartesi

Uzamayan Kirpikler...

Türkan Şoray'ınkiler gibi kirpikler seviyorum ama kendimi bildim bileli kısacık ve dümdüz kirpiklerim var. Kirpiklerimi doğal olmayan yöntemlerle uzatmaya çalıştım (ipek kirpik, takma kirpik gibi) tamamen döküldüler... Eczanede önerdikleri Mavala'nın kirpik uzatıcı serumunu kullanmaya başladım.

18 Ocak 2013 Cuma

Kış Kıyafet ve Aksesuarları


Yağmurlu, çamurlu bir günde yolum Nişantaşı'na düştü... Havada her ne kadar hafiften gün ışığı olsada buzzz gibi soğuk.. Böyle havalarda giyilecek en rahat şeyler; tabanı lastik çizme, sıcak tutan bir kaban ve soğukta çatlayan ellerimiz için eldiven. 

17 Ocak 2013 Perşembe

Cemil İpekçi ile Söyleşi


Ünlü modacı Cemil İpekçi ile Taksim Cezayir Sokak'daki atölyesinde buluştuk. Kendisi ile uzun uzun konuştuk. Her görüşe saygı duyan, genç modacılara destek veren, kocaman kalbinde herkese yer veren bir modacı… 
Tabii bu arada sizleri de unutmadım ve sizin için soru sordum. Buyrun okuyalım.



16 Ocak 2013 Çarşamba

Işıltı Moda Çekimi ve Backstage Video




Ağustos ayında yaptığım Işıltı koleksiyonunun backstage görüntüleri.. Keyifli bir çekim oldu... Bakalım çekimlerde neler yaşamışız..




COLLECTION FASHION SHOOT VE BACKSTAGE VIDEO



Backstage of my collection called “Işıltı/The glitter” in august…It was a joyful shoot…Let’s have a look what we did.






14 Ocak 2013 Pazartesi

Kendin Tasarla Kendin Giy: Threadless


Her hafta kendini müşterileri istekleri doğrultusunda yenileyen ilginç bir marka Threadless...

Apoletli Elbise

Apoletin modası geçmesine rağmen ben hala apoletten vazgeçemiyorum. Seviyorum detaylardaki şıklığı... 

13 Ocak 2013 Pazar

Yelekler Çıksın Dolaptan...

Yelek giymeyi, hem dış mekanda hem de iç mekanda kullanılabilmesinden dolayı çok seviyorum.

10 Ocak 2013 Perşembe

Kontrastlık ve Eşarp Kullanımı

Şal kullanımının rahatlığıyla birlikte eşarplarımızı rafa kaldırdık.. ama bazı kıyafetler var ki kesinlikle eşarp ile çok daha şık ve derli toplu duruyor.. Özellikle ceket giydiğim zaman eşarp kullanmaya özen gösteriyorum çünkü daha asil .. 

9 Ocak 2013 Çarşamba

Kapak Çekimi ve Hikayesi

Huzur Sokağı dizisindeki Şükran karakterini oynayan Sinem Öztürk ilk sayıda kapak çekiminde bizimle birlikte oldu, Atıl Kutoğlu'nun kıyafetleri ile objektiflere poz verdi. Bakalım çekimde neler yapmışız...

8 Ocak 2013 Salı

Atıl Kutoğlu ile Keyifli bir Söyleşi


Atıl Bey sizin Avusturya Kraliyet Ailesi'nden Hollywood’a kadar birçok ünlü ismi giydirdiğinizi biliyoruz. Atıl Kutoğlu’nu sizden dinleyelim.
Benim kendimi anlatmam bana hep zor gelir ama ben kendimi mesleğini çok seven ve modayla insanlara güzellik ve mutluluk vermeye çalışan bir idealist sanatçı diye özetleyeceğim kendimi. Türkiye'yi Türk kültürünü Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyada tanıtmaya çalışan Türkiye için ve insanlarımız için sempati uyandırmaya sağlayacak faaliyetlerde bulunan bir modacı olarak tanımlayabilirim. Yani mesleğini bu yönde de kullanmaya gayret eden bir modacı olarak anlatacağım ben kendimi.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Kar Keyfi

Herkese Merhaba

Bu sabah hepimiz bembeyaz karlarla gözümüzü açtık... Bu hafta yapılması muhtemel bir çok planı iptal eden tahmin ediyorum sadece ben değilimdir... İstanbul' da kar ile birlikte ulaşım felç oluyor.. dolayısıyla planlar altüst oluyor..

6 Ocak 2013 Pazar

Sinema Keyfi

-
Haftasonu geldiğinde yapılacak en keyifli şey özelliklede buz gibi havalarda sinemaya gitmek olmalı..



5 Ocak 2013 Cumartesi

Gelecekte Alışveriş Deneyimi Nasıl Olacak?

Teknolojinin her geçen gün kendini yenilemesiyle birlikte, bizlere sağladığı kolaylıklar günden güne artıyor.. Buna paralel olarak alışveriş imkanlarıda genişliyor.. Teknoloji adeta biz kadınlar alışveriş yapabilelim diye uğraşıyor..
Online alışveriş ile birlikte mağazalarda kıyafet denemeye üşenir oldum.. Eğer 10 yıl içinde izleyeceğiniz videodaki gibi bi gelişme olursa buna en çok ben mutlu olurum :)








SHOPPING IN THE FUTURE?

Technology improves itself every day so its facilities increase day by day.. .. In parallel, shopping opportunities are expanding..Nearly, they try to let us-woman- shop..

After online shopping, I've been too lazy to try clothes at stores..If this video comes true in 10 years; I will be the happiest one :)





4 Ocak 2013 Cuma

Moda Yatırımları ;)


Kaliteli deri kıyafetler, aksesuarlar iyi birer yatırımdır. Modası hiç bir zaman geçmez. Üstelik her sonbahar- kış sezonunda trend olmayı başarır.

3 Ocak 2013 Perşembe

Ece Vahapoğlu ile Sohbet


Ece Vahapoğlu; başarılı bir yazar, sunucu, iş kadını ve muhteşem güzellikte bir kadın! Bir de sizden dinlemek isterim Ece Vahapoğlu kimdir?

 “Kendimi anlatmayı sevmem” diyenlere bakmayın; herkes kendisinin doğru anlaşılmasını ister. Kısaca ben enerjik, sevecen, hümanist, hayata çok olumlu bakan, çalışkan, öğrenmeye meraklı, paylaşmayı seven, idealist, hayalleri olan, hızlı düşünen, hızlı hareket eden, aynı anda bir kaç işi yapabilen, sportif genç bir kadınım.

Yeni Aksesuarımız: Yaka


Yakalar bu sezon altın çağını yaşadı. Butiklerin, genç tasarımcıların yaptığı özel yakaların ardından hemen hemen her marka koleksiyonlarında yakaya yer verdi.



2 Ocak 2013 Çarşamba

Kübra Tekin' le Vesaire

Vesaire köşesi ile sizlerle birlikteyim. Vesairede çeşitli stil önerileri, oradan buradan şuradan dediğimiz ama hayata renk katan ayrıntılara yer veriyorum. Sizi de bu keyifli sayfayı okumaya davet ediyorum. İlk sayıda neler önermişim buyurun bakalım..








VESAIRE” COLUMN WITH KÜBRA TEKİN


I am here with my column called “vesaire (etc.). I mention various style recommendations and details that enliven our lives. I invite you to read this joyful page. Let’s have a look at what I advised for first magazine…





Miu Miu' da İndirim Başladı




Herkesin sadakatle bağlı olduğu, vazgeçemediği markalar vardır. Her sezon mutlaka ilk oraya bakar ve bir kaç parça almadan yapamaz... Miu Miu da benim için öyle bir marka..

1 Ocak 2013 Salı

Yeni Yıl


Dolu dolu bir yılı geride bıraktık..
Başarılarımız, başarısızlıklarımız, hayallerimiz, isteklerimiz, beklentilerimiz, mutluluklarımız, üzüntülerimiz..
Her şeyiyle muhteşem bir yıldı 2012...